Gister de auto voor APK en nieuwe koplamp units gebracht. Goede service en alles netjes afgehandeld, tegen een normale prijs. Bedankt.
Ik kon snel terecht bij een storing. Het probleem werd goed verholpen en zorgvuldig gecontroleerd.
vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig
Fijn overleg Goede communicatie Meedenken over logistiek van en naar garage (leenauto en leenfietsen) Duidelijk in wat er moet gebeuren 100% mijn vertrouwen!
Zoeken altijd naar een oplossing wanneer er een dure reparatie nodig is. Bijna altijd vervangend vervoer zij het een elektrische fiets of een auto. In een woord: GEWELDIG
Wederom een goede en prettige ervaring. Persoonlijk en deskundig.
Deskundig en volgens planning het voiture behandeld.
Lekke band werd direct vervangen.
Correct, luisterend en goed advies.
In de mensen van Euro Car Service heb ik altijd het volste vertrouwen! Ze denken mee, zoeken oplossingen, doen hun werk perfect, hebben aandacht voor jou als klant, en nemen de tijd om uitleg te geven over je auto. En er is altijd een kop koffie.
Wordt altijd geweldig geholpen.
Snelle service, betrouwbaar, top garage.
Apk en grote beurt gehad , super tevreden weer
Je wordt vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Uitstekende service.
Goede service en vakkundige mensen. Vriendelijk en meedenkend met de klant. Voor herhaling vatbaar.
Goed snelle service
magnifiek
Korte lijntjes, daardoor direct een goed gevoel.
Ze denken met klant mee. Mijn budget is beperkt deze garage is betaalbaar
Voor mij de meest betrouwbare garage die ik in de omgeving ken. Ze komen altijd hun afspraken en voor de rest denken ze met je mee. Ze verdienen eigenlijk meer dan een cijfer 10....
Grote onderhoudsbeurt en APK laten uitvoeren. Auto werd netjes opgehaald en thuis afgeleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding en goede service. Niets is te veel.
Vakkundig Toegankelijk Uitstekende uitvoering van het werk Goede verhouding preis en uitgevoerd werk
Kom al een flink aantal jaren bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de afhandeling van de auto.
Na slechte ervaringen in het verleden bij een merkdealer is deze garage een verademing. Goede afspraken vooraf en duidelijke prijsopgave.
Afspraak maken verliep vlug; Leenauto was aanwezig; Auto was op tijd klaar.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder