deskundig en zeer klantvriendelijk
Aanvullend aan de apk heeft monteur direct de airco afgevuld. Flexibele service is altijd prettig om te ervaren.
was goed
Eric denkt mee met de klant
Hele vriendelijke mensen, voel me altijd welkom.
Erik staat altijd klaar, is flexibel, denkt mee en zoekt naar de beste prijs / kwaliteit verhouding. Precies zoals een buurtgarage moet zijn!
We komen al jaren bij deze garage en het is heel prettig om elke keer te merken dat er creatief meegedacht wordt om reparaties goed, maar ook zo goedkoop mogelijk uit te voeren. Zeer deskundig advies en er is altijd tijd voor uitleg.
Ik ben al jaren klant bij Eurogarage Den Dolder en ben zeer tevreden. Service is perfect en niets is ze teveel. Ik ben elders gaan wonen maar ben nog steeds klant bij ze.....Eric & team bedanky
Ik heb alleen maar goede ervaringen.
Goede service, kwaliteit van reparaties, goede diagnoses.
Voor alle merken een aan te raden garage
Vandaag gebeld en kon meteen om 3u terecht voor mn jaarlijkse APK. Perfect!!
Ben al paar jaar klant, ben heel tevreden, ook mijn zoon is op mijn advies nu klant bij Euro car service Den Dolder. Heel tevreden, allebei.
Vakkundig, vriendelijk, altijd een goede oplossing, super.
Altijd goed advies. Deskundigheid met een lach Prima luitjes. Redelijk tarief.
prettig en professioneel
vriendelijk geholpen , goede service .
Keurig en snel afgehandeld
Staan altijd meteen voor je klaar en geven een hele goede service!
Prima bedrijf
de garantie is afgelopen waar ik mijn auto had gekocht dus nu weer voor alles naar eric toe
Snel, kundig en goed advies
Makkelijk Alles bespreekbaar
Hoewel de afspraak door omstandigheden niet door kon gaan is dit de volgende dag in orde gemaakt.
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder