2de keer dat ik hier kom, wordt snel geholpen en zijn flexibel in afspraken als het uitkomt
Wat fijn dat jullie mijn auto thuis hebben opgehaald en zo snel hebben gerepareerd! En dat op een zaterdag. Dank mannen!
na belletje kon ik gelijk langskomen , aardige baas en prima garage.
Snel geholpen goed advies deskundig personeel Zeer klantvriendelijk en betaalbaar. Een garage waar klant nog koning is.
Goed geholpen, makkelijk afspraak te maken. Vriendelijk. Oplossingsgericht. Vakkundig
Juiste kennis en denken mee
Zeer naar tevredenheid.
Staan altijd klaar en denken mee. Uiterst vakkundig en prettig in de omgang.
Goed advies gekregen en in goed overleg besloten om de versnellingsbak te vervangen. Ik kreeg gratis een leenauto. Het raam mechanisme was ook stuk en daar kon een "nieuwe"in van de sloop. Heerlijk dat ik m'n auto in vakkundige handen bij jullie heb.
Mijn ervaring is prima
Heel tevreden over de benadering en behandeling.Kan de garage van harte aanbevelen!
Fijn personeel. Luistert naar de klant en denken in oplossingen.
Apk
Snel, klantvriendelijk en vakkundig
Als altijd: snel, goed en attent
Alles weer prima geregeld. Vriendelijke bediening, geen verrassingen.
Aanrader
Saan altijd voor ons klaar ,
Prima service met alles Halen/brengen auto Klantcontact Deskundigheid
Komen afspraak na. Kundig. Denken mee. Niet de duurste.
Top geregeld en goede service, duidelijke uitleg en normale prijzen, aanrader
deze hardwerkende mannen zijn toppers hebben mijn auto goed nagekeken en reparatie helemaal geslaagd, snelle service en heel vriendelijk. Dank jullie wel voor alles ik zou zeggen voor een goede onderhoud van je auto moet je op dit adres zijn.
betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en hij probeert het zo scherp mogelijk te doen, geloof ik.
Altijd vriendelijk te woord gestaan Bij onverwachte dingen ( lamp kapot bv.) wordt je altijd gelijk geholpen. Ook prijsopgaaf tevoren en zn. uitleg over de reparatie. Vervangend vervoer wanneer je dit tevoren aangeeft. bij kleine reparaties of bandenwissel is er de mogelijkheid te wachten.
Klant word vriendelijk en behulpzaam geholpen. Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Tijdstip: keurig ( afspraak word altijd nagekomen)
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder