terwijl er eigenlijk geen tijd was, is een ingrijpende reparatie aan mijn auto snel uitgevoerd.
Super geholpen
Prima, snel geholpen, duidelijke uitleg
Altijd weer prettiger om op de hoogte gehouden worden over de voortgang van de reparatie ook een° minder goed het resultaat is altijd weer super
Onderhoudsbeurt en apk netjes uitgevoerd netjes vooraf contact over euvels en kosten.
Je wqordt er altijd vriendelijk en metverstand van zaken geholpen.
Zie voorgaande
Goed en netjes geholpen en volgens Afspraak netjes op tijd. Zeer tevreden.
Ik kwam onverwacht binnen. Er werd naar een oplossing gezocht en de auto was dezelfde middag nog klaar. Top!!
Ik wordt altijd goed geholpen. Ben erg blij met.mijn vakgarage. Yvonne van der Hoeven
Super service en klantgerichtheid. Aardige en vak bekwame mensen.
Goede garage waar de klant nog koning is. Word goed naar je geluisterd en kom dan met een goede betaalbare oplossing. Dus van mijn een dikke 10
Wederom ben ik plezierig en deskundig geholpen. Reparaties komen natuurlijk altijd ongelegen, maar het gevoel dat er met zorg en realiteit naar wordt gekeken vergoed maakt veel goed.
Een knaagdier had feest gevierd onder de motorkap waardoor de ruitensproeier het niet meer deed (slangetjes doorgebeten). Euro Car Service heeft dit niet alleen hersteld, maar om verdere schade en onheil te voorkomen is er 'knaagdierverjager' geplaatst die bij het waarnemen van beweging een hoog frequent geluid uitzendt waar steenmarters en andere scherp getande boosdoeners niet van houden. Dit alles op korte termijn en voor een zeer redelijk bedrag, inclusief leenfiets (ik woon niet ver weg).
Altijd een oplossing met een goede uitleg
De afspraken worden nagekomen, de benadering is persoonlijk en vriendelijk. Er wordt nooit iets onnodigs gedaan om de rekening op te hogen. Ik vertrouw mijn auto graag aan deze garage toe.
Auto ging voor een grote beurt, manco's worden netjes met foto's/ video's vastgelegd en via Whatsap gestuurd om een beeld te schetsen. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben en zeker weer terug kom!
Snel een afspraak, duidelijke communicatie en snel weer klaar. Flexibel ook in ophalen
Een garage waar je nog persoonlijk contact hebt met de eigenaar. Een garage waar ze jou ook kennen en waar je nog langs kunt komen als je acute problemen hebt. Ik heb de indruk dat de prijzen ook redelijk zijn.
Zoals altijd goede en snelle service. Reparaties worden snel en goed opgelost. Erik is een vakman.
Duidelijke afspraken, bereid om net even dat stapje extra te nemen.
zorgvuldige reparatie en goede APK.
Efficiënt, fair, technisch goed. Betrouwbaar.
Euro car service benaderd je persoonlijk, waardoor het fijn en veilig voeld om bij deze garage te zitten.... Daarnaast geloof ik dat ze alleen de onkosten in rekening brengen die echt nodig zijn!! Klantvriendelijk, eerlijk, behulpzaam
Beurt airco
Fornheselaan 210 A