Laden reviews...
123 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een consistente tevredenheid zien over duidelijke uitleg en eerlijk advies. Het personeel werkt vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Afspraken worden duidelijk nagekomen en de service is snel en vakkundig. Klanten geven aan dat ze zich gehoord en gerespecteerd voelen en keren terug voor toekomstige onderhoudsbeurten.
Altijd goed en betrokken
28 May 2026
Jet
Holten
Denkt mee, staat je vriendelijk en rustig te woord
20 May 2026
Goede uitleg voor reparatie ,'s
13 May 2026
M.J. van Geerenstein
Maartensdijk
Heerlijk snel en effectief geregeld en ik kan veilig weer de weg op! De ruitenwisser was afgebroken in de carwash in Soest. Kan gebeuren vanwege fout om de automatische ruitenwisser aan gelaten staan. Toch een groot ongemak en je mag de weg niet op. Zeker wanneer er regen is voorspeld. Dus Erik en team; dankjewel voor het herstel. Fijn dat het product op voorraad is en er in een minuut op geklikt kon worden.
13 May 2026
X
Den Dolder
Hele fijne garage. Denken altijd mee en duidelijk in de communicatie, zowel aan de telefoon als aan de toonbank. Zeer tevreden!
8 May 2026
Tim
Soest
Ik ben 6 jaar geleden verhuisd naar Soesterberg en heb sindsdien diverse garages gehad waarvan er geen een naar mijn zin was. Totdat ik er door mijn zoon op gewezen werd dat er op een paar kilometer afstand een Vakgarage zit waar hij uitstekende ervaringen mee had. Sindsdien ben ik klant geworden en ben ik zeer tevreden. Dit is een garage met de service en aandacht die ik zo’n 40 jaar geleden gewend was en nog betaalbaar ook.
5 May 2026
Jan
Soesterberg
Zeer klantvriendelijk en deskundig.
4 May 2026
Liesbeth
Altijd meedenkend!
4 May 2026
Frans
bilthoven
Bij het onderhoud van mijn oude Citroën C5 6 cv wordt altijd een prima oplossing gevonden, waarbij mijn belang voorop staat. Afspraken worden stipt en correct nagekomen. Nogmaals, alle complimenten voor Erik Florissen.
1 May 2026
Sjef Bertrams
BILTHOVEN
Dit keer alleen APK aangezien onderhoud nog even niet nodig was… Maar ook nu heel fijn, deskundig en vlot geholpen. Onze vaste plek voor onze voitures…
25 April 2026
Rob
Bilthoven
Fijn advies, goed geholpen en snel
17 April 2026
Marieke
Zeist
Professionals en klantvriendelijk
16 April 2026
Gera
Den Dolder
Ik kom inmiddels al heel wat jaren bij dit betrouwbare bedrijf, bij deze fijne mensen. Bedankt weer voor de goede service van vandaag ik rij weer "goed gekeurd" blij rond. En.....Voor de nog zoekende onder ons naar een goede garage? ;-) - Betrouwbaar! - No nonsense! - Eerlijk en duidelijk advies! - Eerlijke prijs! - Duidelijke afspraken! - Goede service! - ✅!
8 April 2026
Simone
Zeist
Zie voorgaande.
7 April 2026
Jan
Ede
Afspraak maken was snel geregeld en ik kon snel terecht. De man legde heel duidelijk uit wat er moest gebeuren en de prijzen zijn heel schappelijk. Het heel proces gaf me veel vertrouwen en ik ben niet teleurgesteld, alles ging zoals verwacht. Ik doe veel werk zelf maar ik vond dit zo fijn dat ik meer dingen uit ga besteden.
21 March 2026
Thomas
Den Dolder
Goede duidelijke communicatie. Zowel over de afspraak (snel) als over de kosten en advies. Prima werk!
20 March 2026
Jan Willem
zee boven
20 March 2026
Gerold Matt
Bilthoven
Kom er al jaren, vriendelijk geholpen, kunt snelle afspraken maken en men gaat deskundig te werk. Ben wel licht geschrokken van het laatste kosten plaatje comform de reparatie.
18 March 2026
Tom
Huis ter Heide.
Dit keer alleen een APK maar ik kom hier al jaren voor alle beurten
17 March 2026
tb
BILTHOVEN
Aardige en vakkundige mensen. Er wordt altijd eerst goed overlegd en afgestemd.
16 March 2026
Robin
De Bilt
Prettige garage met vakkundige medewerkers die echt nog service verlenen.
15 March 2026
Wendy
Leusden
Er wordt goed en eerlijk werk geleverd. Men denk mee "out of the box"
12 March 2026
R.Dashorst
Flexibel en klantvriendelijk
11 March 2026
Jeroen
Maarn
Geen gedoe, eerlijk advies en correcte behandeling
10 March 2026
Wim