Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten een consistente tevredenheid zien over duidelijke uitleg en eerlijk advies. Het personeel werkt vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Afspraken worden duidelijk nagekomen en de service is snel en vakkundig. Klanten geven aan dat ze zich gehoord en gerespecteerd voelen en keren terug voor toekomstige onderhoudsbeurten.
Wij komen hier al een paar jaar met onze autos. Worden altijd prima geholpen. Er word meegedacht in oplossingen. Zeker een aanrader.
4 July 2026
Nico
Maartensdijk
Afspraak was voor grote beurt en APK. Snelle, vakkundige service en advies
1 July 2026
Wilma
Maarssen
Ik ben al jaren vaste klant en nog altijd even tevreden. Geen onnodige tierelantijnen, gewoon goed doen wat nodig is.
30 June 2026
Camiel
Bosch en Duin
Zoals elke keer weer opnieuw, super goede service, meedenken en goed uitgevoerde reparatie! Beste garage in mijn ervaring
27 June 2026
Niels
Den Dolder
Grote beurt en APK, zoals altijd weer keurig gedaan. En als je tussendoor iets hebt dan staan ze ook (snel) voor je klaar. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare garage zoekt.
20 June 2026
Marielle
Soesterberg
Al 8 jaar klant met 3 auto;s en ik wil geen andere garage Vakgarage schrijft zijn rekening met een pen, de dealer met een grashark.
19 June 2026
Jacques
Renkum
Service uitstekend met gratis vervoer voorzien.
19 June 2026
Willem
Baarn
Duidelijke communicatie en goede service. Ze doen wat ze zeggen dat ze doen. En geen onverwachte kosten achteraf. Duidelijke prijsafspraken.
16 June 2026
Mirjam
Bilthoven
Erg goede en correcte afhandeling van de servicebeurt. Vooral de vriendelijke en persoonlijke benadering sprak mij aan. Daarnaast was de kwaliteit en afwikkeling prima in orde. Kortom, ik ben dik tevreden. M.vr.gr. Emile van Embden
15 June 2026
Emile van Embden
Den Dolder
Goede vriendelijke en laagdrempelige communicatie. Daarbij goede service. In toto sneller dan ik verwacht had.
11 June 2026
Edwin
Den dolder
Zeer tevreden met alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn. De heldere afspraken en communicatie zijn een verademing en een absolute pluspunt.
9 June 2026
Roy
Huis ter Heide
Ik ben al jaren klant bij Erik en is altijd heel goed gegaan. Altijd zoeken naar de beste oplossing en dat altijd in overleg. Geen addertjes onder het gras.
6 June 2026
ouderwets goede service
4 June 2026
ken
bosch en duin
voor APK op heel kort interval.
2 June 2026
Berry
Altijd goed en betrokken
28 May 2026
Jet
Holten
Denkt mee, staat je vriendelijk en rustig te woord
20 May 2026
Goede uitleg voor reparatie ,'s
13 May 2026
M.J. van Geerenstein
Maartensdijk
Heerlijk snel en effectief geregeld en ik kan veilig weer de weg op! De ruitenwisser was afgebroken in de carwash in Soest. Kan gebeuren vanwege fout om de automatische ruitenwisser aan gelaten staan. Toch een groot ongemak en je mag de weg niet op. Zeker wanneer er regen is voorspeld. Dus Erik en team; dankjewel voor het herstel. Fijn dat het product op voorraad is en er in een minuut op geklikt kon worden.
13 May 2026
X
Den Dolder
Hele fijne garage. Denken altijd mee en duidelijk in de communicatie, zowel aan de telefoon als aan de toonbank. Zeer tevreden!
8 May 2026
Tim
Soest
Ik ben 6 jaar geleden verhuisd naar Soesterberg en heb sindsdien diverse garages gehad waarvan er geen een naar mijn zin was. Totdat ik er door mijn zoon op gewezen werd dat er op een paar kilometer afstand een Vakgarage zit waar hij uitstekende ervaringen mee had. Sindsdien ben ik klant geworden en ben ik zeer tevreden. Dit is een garage met de service en aandacht die ik zo’n 40 jaar geleden gewend was en nog betaalbaar ook.
5 May 2026
Jan
Soesterberg
Zeer klantvriendelijk en deskundig.
4 May 2026
Liesbeth
Altijd meedenkend!
4 May 2026
Frans
bilthoven
Bij het onderhoud van mijn oude Citroën C5 6 cv wordt altijd een prima oplossing gevonden, waarbij mijn belang voorop staat. Afspraken worden stipt en correct nagekomen. Nogmaals, alle complimenten voor Erik Florissen.
1 May 2026
Sjef Bertrams