Zoals altijd weer prima

Grote beurt en APK, zoals altijd weer keurig gedaan. En als je tussendoor iets hebt dan staan ze ook (snel) voor je klaar. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare garage zoekt.

• Klantvriendelijkheid

Beste service en geen onnodige dingen doen

Al 8 jaar klant met 3 auto;s en ik wil geen andere garage Vakgarage schrijft zijn rekening met een pen, de dealer met een grashark.

• Klantvriendelijkheid

Keuring prima uitgevoerd .

Service uitstekend met gratis vervoer voorzien.

Zoals altijd geweldig geholpen

Duidelijke communicatie en goede service. Ze doen wat ze zeggen dat ze doen. En geen onverwachte kosten achteraf. Duidelijke prijsafspraken.

Erg goed bevallen!!

Erg goede en correcte afhandeling van de servicebeurt. Vooral de vriendelijke en persoonlijke benadering sprak mij aan. Daarnaast was de kwaliteit en afwikkeling prima in orde. Kortom, ik ben dik tevreden. M.vr.gr. Emile van Embden

Prachtig.

Goede vriendelijke en laagdrempelige communicatie. Daarbij goede service. In toto sneller dan ik verwacht had.

• Klantvriendelijkheid

Goede service met heldere communicatie

Zeer tevreden met alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn. De heldere afspraken en communicatie zijn een verademing en een absolute pluspunt.

• Klantvriendelijkheid

Ik ben al jaren klant bij Erik en is altijd heel goed gegaan. Altijd zoeken naar de beste oplossing en dat altijd in overleg. Geen addertjes onder het gras.

vakkundig; betrouwbaar; vriendelijk

Snelle service.

erg tevreden

ouderwets goede service

• Klantvriendelijkheid

vlotte afhandeling en zeer klantvirendelijk

voor APK op heel kort interval.

Altijd goed en betrokken

Klantvriendelijke service

Denkt mee, staat je vriendelijk en rustig te woord

Eerlijk en betrouwbaar

Met recht een Vakgarage ❤️

Goede uitleg voor reparatie ,'s

• Klantvriendelijkheid

Snel en effectief geregeld!

Heerlijk snel en effectief geregeld en ik kan veilig weer de weg op! De ruitenwisser was afgebroken in de carwash in Soest. Kan gebeuren vanwege fout om de automatische ruitenwisser aan gelaten staan. Toch een groot ongemak en je mag de weg niet op. Zeker wanneer er regen is voorspeld. Dus Erik en team; dankjewel voor het herstel. Fijn dat het product op voorraad is en er in een minuut op geklikt kon worden.

Deskundig en vriendelijk

Hele fijne garage. Denken altijd mee en duidelijk in de communicatie, zowel aan de telefoon als aan de toonbank. Zeer tevreden!

• Klantvriendelijkheid

Beste garage die ik ooit gehad heb.

Ik ben 6 jaar geleden verhuisd naar Soesterberg en heb sindsdien diverse garages gehad waarvan er geen een naar mijn zin was. Totdat ik er door mijn zoon op gewezen werd dat er op een paar kilometer afstand een Vakgarage zit waar hij uitstekende ervaringen mee had. Sindsdien ben ik klant geworden en ben ik zeer tevreden. Dit is een garage met de service en aandacht die ik zo’n 40 jaar geleden gewend was en nog betaalbaar ook.

• Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

correct en vakkundig

Altijd meedenkend!

• Klantvriendelijkheid

Zeer betrouwbare en deskundige service.

Bij het onderhoud van mijn oude Citroën C5 6 cv wordt altijd een prima oplossing gevonden, waarbij mijn belang voorop staat. Afspraken worden stipt en correct nagekomen. Nogmaals, alle complimenten voor Erik Florissen.

Heel fijn…

Dit keer alleen APK aangezien onderhoud nog even niet nodig was… Maar ook nu heel fijn, deskundig en vlot geholpen. Onze vaste plek voor onze voitures…

Uitstekend!

Fijn advies, goed geholpen en snel

Professionals en klantvriendelijk

Professionals en klantvriendelijk

Wéér zéér tevreden!!

Ik kom inmiddels al heel wat jaren bij dit betrouwbare bedrijf, bij deze fijne mensen. Bedankt weer voor de goede service van vandaag ik rij weer "goed gekeurd" blij rond. En.....Voor de nog zoekende onder ons naar een goede garage? ;-) - Betrouwbaar! - No nonsense! - Eerlijk en duidelijk advies! - Eerlijke prijs! - Duidelijke afspraken! - Goede service! - ✅!

Fornheselaan 210 A

3734 GE Den dolder