Mijn ouders komen er al 10 jaar en ik nu ook al vier jaar. Ze leveren goede kwaliteit en overleggen alles eerst met ons als er een reparatie moet gebeuren of eraan zit te komen. Ze zitten vlak bij een autosloperij en geven jou de kans om nieuwe onderdelen te installeren of gebruikte van de sloop welke uiteraard nog in goede staat zijn. De communicatie kan af en toe better maar dat herken ik zelf ook als je lekker bezig bent met je werk schiet dat er nog wel eens bij in. Dus zolang het kan blijf ik hier terugkomen
Ik kom al jaren bij Erik en vind het keer op keer een fijne ervaring. Er wordt helder gecommuniceerd, kosten van (onverwachtse) reparaties worden vooraf afgestemd en ze geven een fijne service.
Dit is een heel fijne no nonsense garage. Er wordt gedaan wat gedaan moet worden zonder je op hoge kosten te jagen. Onze auto krijgt goed onderhoud. Tevens wordt je ook goed geholpen als je met pech staat (bijv lege accu). Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.
Mijn wagen was kapot in het weekend, toch waren ze bereikbaar en kon ik de wagen al bij hen zetten met de anwb. Super snel gerepareerd en prettig in de omgang
Toen we met onze auto in Luxenburg gestrand waren bleek de pechhulp verzekering van vakgarage onder de maat te zijn en voldeed niet aan de minimale verwachtingen. De service van de garage was daarentegen uitmuntend! Geinteresseerd in wat er aan de hand was en toen de auto eenmaal in Nederland was meteen een plekje tussen de planningen kunnen vinden om ons snel weer op weg te helpen.
Eric zoekt altijd naar een goede en betaalbare oplossing.
Mijn Tesla is in vertrouwde en deskundige handen.
Een reparatie die nooit uitkomt supersnel voor ons opgelost. Hulde !
Goede en vriendelijke aandacht voor de klant en kundige aanpak. Ik werd tijdig op de hoogte gehouden van de kosten van de reparatie en wanneer ie weer klaar zou zijn.
Zie boven.
snel en betroubaar
Kon super snel terecht met mijn probleem en werd zo snel mogelijk opgelost
Zorgvuldig en vriendelijk, ik blijf hier zeker terugkomen voor de goede service!
heldere duidelijke afspraken en informatie voorziening, geen verassingen.
Ik kon nog goed terecht kort voor het verlopen van mijn apk. Heldere afspraken, vlotte service, vriendelijke mensen.
Erik denkt mee
Wat een service, top bedrijf
Persoonlijke aandacht. Direct contact met monteur. Eerlijke prijs. Kortom heel tevreden
Al jaren tevreden klant
Goede en snelle service. Meedenken, Lekker dichtbij
Door de persoonlijke betrokkenheid en het meedenken voor oplossingen voor de klant levert euro carservice altijd goede kwaliteit en daardoor tevreden klanten.
Klanten gericht.
Snelle, deskundige verlening bij onze auto die acuut niets meer deed. Allemaal top opgelost met superservice aan huis!
De eerste keer dat ik hier kwam voor de apk waarbij ik vriendelijk werd ontvangen door Eric. Met een bakje koffie en laptop kunnen werken terwijl de auto werd geïnspecteerd. Fijn dat de auto zonder enige opmerking door de apk is gekomen. Tot volgend jaar.
Winterbanden op auto gezet, ik kon er op wachten
Fornheselaan 210 A
3734 GE Den dolder