Na de aankoop van mijn occasion kan ik zeggen dat mijn algehele indruk is dat we met professionele vakmensen te maken hebben die doen wat ze zeggen. Zelf woon ik niet echt in de buurt, maar het is het omrijden waard. Zeer prettig zaken doen op deze manier! Een blijvertje.
Zijn altijd wel hulpvaardig, mócht je iets nodig hebben, wat niet direct op het "lijstje" staat. Fijne mensen.
Onze auto is al jaren bij de Wit in onderhoud. Gebleken is dat zij dit met volle inzet doen en echt verantwoording nemen als dat nodig is. Klasse.
Je wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen. Ook als je zonder afspraak langs komt voor een kleinigheidje staan ze voor je klaar.
Goed!
Snel en goed geholpen !
Goede meedenkende service, staan altijd voor je klaar
Zoals gewoonlijk werd ik weer prima geholpen bij APK, wisselen banden, en wat klein onderhoud.
Goed advies, netjes geholpen en netjes afgehandeld.
Top bedrijf, super aardig
Snel, vriendelijk en vakkundig.
We hebben er meerdere auto's aangeschaft en zijn heel tevreden over de samenwerking en het onderhoud.
Fijn en kundig geholpen, ik kom zeker terug.
Goed en snel geholpen met een duidelijk en eerlijk verhaal. Echte aanrader.
Prettig bedrijf
zeer behulpzaam . met technische klachten zoeken en wat te doen !
Zoals altijd uitstekende service.
Er is goed onderhoud aan de auto gedaan. En je krijgt te horen wat er de volgende keer bij de volgende onderhoudsbeurt aan zit te komen.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Wat besproken is wordt gedaan al er onverwacht meer kosten zijn wordt er gebeld en besproken
Eerlijk, klantvriendelijk en een super service!
bij vragen wordt er goed meegedacht , open en eerlijkheid staan centraal
Wordt altijd goed geholpen en men denkt mee in oplossingen. Hierdoor betaal je niet perse de hoofdprijs.
De Diamant 6
2872 ZZ Schoonhoven