kennen de historie van de auto
Na jarenlang ervaring altijd tevreden
De service is goed. Gecommuniceerd over de reparaties en wanneer de auto opgehaald kon worden. Uitstekend
Top gebruikte auto gekocht en top service!!!!!!!
Word altijd vriendelijk en snel geholpen
Aanrader keurige zaak met goede service
Klantvriendelijk en goede leenbus gekregen
We zijn zeer vriendelijk geholpen er is goed meegedacht om in onze situatie de voor ons beste optie te kiezen
Fijne en meedenken mensen! Goed advies en echt vakmanschap!
wij worden altijd graag gezien in de showroom . en gaan ook altijd met een prettig gevoel weer naar huis. zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam.
Een familiebedrijf, je komt ze zo niet veel meer tegen.
Goede garage die eerlijk zeggen wat er aan de hand is, maar je niks opdringen. De beslissing blijft bij jezelf of je erin meegaat.
Afspraken kunnen goed en flexibel worden gemaakt en worden ook nagekomen. Dienst verlening is prima, er wordt ook altijd naar een oplossing gezocht als er iets aan de hand is, en een oplossing wordt altijd wel gevonden.
zeer goed
Snelle service, klantvriendelijk
Altijd vriendelijk en meedenkend. Bieden oplossingen. Brengen je tussentijds op de hoogte. Alles gaat in overleg dus nooit geen verrassingen. Heel persoonlijk beleefd contact, alle medewerkers begroeten je. Snelle en goede service.
Altijd super goed geholpen!
Komen voor alle auto's van het gezin bij deze garage! Betrouwbare en kundige monteurs. Laten je van te voren weten wat de kosten ongeveer zullen zijn, en zullen niets onnodigs doen/berekenen. Deze mannen zijn TOP!
Klant staat voorop, goede communicatie tussen klant en garage. Bedrijf straalt positief werkklimaat uit
Doen hun uiterste best je te helpen als er nood aan de man is. Zeer aardige en vakbekwame mensen.
Al jarenlang goede ervaring
Voor mijn dochter een gebruikte auto gekocht. Ondanks dat de auto al wat ouder is, is deze in een prima staat afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Bij de gebroeders de Wit voel je je nog klant. Prima geholpen.
Bus gehuurd...prima geholpen...normale prijzen.
Afgelopen zomer onze auto gekocht ondanks dat de auto al een stuk ouder was kregen we een jaar garantie en is de auto keurig afgeleverd. Ook de daarna ontstane airbag storing is binnen de garantie verholpen. Wij zijn enorm tevreden
Denken goed mee, helpen waar ze kunnen. Goede prijsafspraken. Top garage