Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de betrouwbare service, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Het personeel wordt als handig en attent ervaren, met flexibele planningsmogelijkheden. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door professionaliteit en vertrouwen, wat leidt tot langdurige klantrelaties.
duidelijk aan de telefoon of vakkundig en duidelijke uitleg aan de servicebalie snelle en goede kwaliteit.
17 July 2026
Baay`
Schoonhoven
Proefrit gemaakt in een PHEV en het bedrijf heeft vooraf netjes gemeldt dat de hybride accu overleden was. Ze gingen de accu vervangen door een 2e hands accu, maar ik kon wel gewoon een proefrit maken. Ik ben overgegaan tot aanschaf van de auto en ze hebben me beloofd dat de auto in goede staat wordt afgeleverd. Voor aflevering doen ze de 2e hands accu uitgebreid testen, omdat ze een goede auto willen afleveren. Alle vertrouwen er in dat het goedkomt.
13 July 2026
Tim
Rhoon
Ik heb een aantal weken geleden een auto gekocht bij de vak garage de Wit. Er instond een probleem met de auto, en deze hebben ze geheel kosteloos gerepareerd. Ik kreeg ook nog een leen auto mee. Hele fijne en betrouwbare garage.
25 June 2026
Liane
Waddinxveen
Toen ik de auto kwam halen hoor ik niks wat ze gedaan heeft. Dat ben ik niet gewend bij jullie. Keesjan doet het super.
16 June 2026
Gerrit
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
prima service een goede eigenaar die zijn woord nakomt zeer aan te bevelen
15 June 2026
cor bogaard
Schoonhoven
Sinds twee jaar klant bij jullie, nadat ons vorig garagebedrijf is gestopt, en zijn er erg blij mee. Wordt overlegd wat er moet gebeuren, heel fijn.
10 June 2026
Patsy
Schoonhoven
Keer op keer een hele fijne ervaring bij deze garage. Altijd eerlijk en open advies, duidelijke communicatie en geen onnodig gedoe. Gewoon een vakman met verstand van zaken die je kunt vertrouwen. Ik kom hier graag terug!
8 June 2026
Roelant
Lopik
Als er iets bijzonders is aan mijn auto, dan wordt ik geinformeerd Afspraak maken is ver van te voren, maar als het zover is krijg je een melding Goede service Ik raad het aan voor reperatie
7 June 2026
Anja
Schoonhoven
Ik koop daar altijd mijn auto’s, laat er onderhoud doen. Fijne mensen, betrouwbaar, vakkundig en harde werkers. Hun volle planning zegt genoeg over hoe ze gewaardeerd worden in de regio.
2 June 2026
Arjan
Gewoon top
27 May 2026
Douwe
Schoonhoven
Alles klopte, ik hoefde zelfs de borg van de huurauto niet te betalen.
26 May 2026
Rogier
Apeldoorn
Super ervaring Was eigenlijk dicht( dodenherdenking) Maar heeft me nog geholpen Volgende dag werd ik netjes opgebeld, dat band binnen was Zefs de velg was gereinigd Garage heeft de band er onder gezet Bleken de wielmoeren beschdigt Nieuwe nageleverd Duimpje
13 May 2026
Koen J. Broeke
Capelle aan den IJssel
Betrouwbaar en zeer goede service
26 April 2026
Thirza
Schoonhoven
Doen wat ze beloven en dat geeft vertrouwen. Normale tarieven en overleggen met de klant alvorens grote reparaties uit te voeren.
21 April 2026
Ramon
Vertrouwenwekkend
21 April 2026
Pieter
Amsterdam
Als vaste klant is mijn ervaring met deze garage zeer goed.
17 April 2026
Astimmerwerk
betrouwbaar
9 April 2026
Erik
Schoonhoven
Leenauto tijdens reparatie in garantieperiode was fijn
4 April 2026
M@rk
Schoonhoven
Ik ben heel blij je wordt geweldig geholpen en ze zijn heel vriendelijk het is een top garage
30 March 2026
Jacqueline Adams
Schoonhoven
Komt hun afspraken netjes na. Zijn van hun woord en klant staat centraal. Fijn samenwerking ervaren
30 March 2026
Din
Zwijndrecht
En dat al jaren lang!
27 March 2026
Willemiek
Schoonhoven
De autoaccu is laten vervangen en de service is uitstekend.
24 March 2026
Raji
Schoonhoven
Vorig jaar auto gekocht, prima auto geen cent extra kosten gehad gedurende eerste jaar. Fijn open vanaf 7 uur open en precies volgens planning klaar. Net uurtarief en duidelijke communicatie.
22 March 2026
Hein
Rotterdan
Zeer fijne en betrouwbare garage. Denken mee en transparant in communicatie.
13 March 2026
Caro
Schoonhoven
Onverwachts problemen met bougies en mobines. Snelle bestelling van nieuw materiaal en de volgende dag vroeg vervangen, waardoor we onze afspraak niet hoefden af te zeggen. Chapeau
11 March 2026
Bertro