Onze bedrijfswagen heeft af en toe wat kuren. We kunnen altijd snel terecht en krijgen een goed advies om het op te lossen. Indien nodig zelfs een leenauto. Bij grotere reparaties een keurige offerte vooraf. Prettige mensen.
Fijne garage en klantvriendelijk
Betrouwbaar, goede service en klantvriendelijk.
Gewoon goed !
Altijd zorgvuldig en deskundig!
Ik kom al jaren bij Vakgarage Lamme en wordt altijd snel en heel prettig geholpen. Meestal voor APK en soms voor een reparatie. Facturen zijn altijd duidelijk gespecificeerd. Voor mij qua locatie behoorlijk uit de buurt, maar dusdanig tevreden dat het het omrijden waard is.
Gewoon top!
Goed en snel geholpen ,Jan heeft verstand van wat hij doet en dat is wel prettig.
kom al vanaf kleine jongen in dit bedrijf en zal er altijd blijven komen altijd behulpzaam je bent er nooit teveel maar net genoeg
Pechhulp geregeld voor 2023
Altijd snel geholpen en vriendelijk.
Fijne, deskundige garage. Voordat er kosten werden gemaakt werd ik eerst netjes gebeld.
Super sevice
Uitstekende service
Zie hierboven
Als we de auto bijvoorbeeld voor de apk of beurt brengen duidelijk uitgelegd. Ga zo door Vriendelijk personeel
Betrouwbare garage. Stipt in afspraken nakomen. Goede en snelle service, zeer klantvriendelijk. Niet altijd de goedkoopste maar wel waar voor je geld
Vriendelijk en behulpzaam
netjes te woordt gestaan en de tijd genomen.
Mijn Suzuki is heel oud en ik ben ook oud. Een betere service is nauwelijks denkbaar
Een vakgarage om op te bouwen, vriendelijk, deskundig en redelijk geprijsd. Beslist veen aanrader
Altijd vriendelijk, eerlijk en servicegericht.