Na een klein geschil over de banden is dit na enige mail wisseling keurig opgelost door DIGO. Naderhand even teruggeweest voor wat kleine zaken en die werden netjes, snel en vakkundig opgelost. Prijsstelling van occassions is iets aan de hoge kant.
attend
Betreft: Reparatie van een slang naar de koolstoffilter, reparatie antenne en uitbouwen oude nokia carkit; Gevraagd om reparatie van de antenne van de radio en het uitbouwen van een oude nokia carkit. de ontvangst van de radio was erg slecht. Paar uur later werd ik opgebeld dat de carkit uitgebouwd zou worden en dat met de radio niets mis was, de monteur zou mij wel even laten zien hoe de radio werkte, want volgens hem begreep ik dit niet goed. Tijdens \'\'de uitleg\'\' van de monteur merkte hij op dat er wel degelijk slechte ontvangst was en ik wel wist hoe deze werkte. Het probleem werd erkend, antenne kabel bleek later beschadigd (JOH DAT ZEI IK AL BIJ HET MAKEN VAN DE AFSPRAAK.) en hier zou naar gekeken worden. Eindstand: niet opgelost, hadden ze de middelen niet voor blabla, maak later maar een afspraak. Tijdens de \'\'uitleg\'\' versprak de monteur zich nog even over het uitbouwen van de carkit, deze had hij losgeknipt, ipv netjes loskoppelen van de versterker. (ja dit had ik zelf ook wel kunnen doen, maar omdat ik bij mijn twee weken geleden gekochte auto niet het hele dashboard los wilde halen, om de carkit te zoeken, liet ik dit doen waar ik de auto gekocht had.) Goed, voor het\' \'uitbouwen\'\' van de carkit stond 30 euro gespecificeerd op de factuur. Toen ik dit niet wilde betalen was er weinig discussie mogelijk, \'\'ja ik heb voor U de tijd gefactureerd die we eraan besteed hebben\'\'. Naar mijn mening heb ik de koffiepauze erbij betaald want een kabel doorknippen en afdoppen en terugproppen in een kiertje mag nooit meer dan 5 minuten kosten. de radio was er ook nooit uitgeweest, want de monteur wist niet hoe hij deze uit het dashboard moest halen, ik liet hem later bij \'\'de uitleg\'\' de clipjes pas zien waarmee dit kon. Als vakgarage: knip niet zomaar kabels door, koppel iets netjes los of blijf er vanaf en verwijs me door naar een specialist of volvo dealer. Ook vind ik het vrij arrogant dat er in eerste instantie vanuit werd gegaan, dat ik wel niet zou weten hoe de radio werkte. Na bewijs dat er wel degelijk een beschadigde antenne kabel was, volgde er ook geen excuus. Beetje geld kwijt, losse kabels ergens in mn dashboard, vooral veel tijd kwijt en geen oplossing. Ik kom hier nooit meer.
Auto gekocht
Bij de aankoop van de auto, erg vriendelijk geholpen. Daar te horen gekregen dat het 14 dagen zou duren om de auto op te halen ivm, oa een volledige poetsbeurt (zoals op aankoopbon staat) APK enz. We kregen 14 dagen geleden een afspraak voor vandaag om 11.00 uur. Bij aankomst bleek de verkoper met andere klanten bezig om een andere auto te verkopen. Uiteindelijk werden we om 11.10 te woord gestaan. We moesten ca. 10 tot 15 min geduld hebben omdat hij bezig was. Ik snap best dat een auto verkopen belangrijk is, maar m.i. is een afspraak toch een afspraak. Hij had ook tegen de a.s. kopers kunnen zeggen dat hij om 11.00 een afspraak heeft en dat ZIJ dan ca. 15 min moesten wachten. Uiteindelijk was het 11.25 dat wij werden geholpen. Ook wij hebben onze planning rondom deze afspraak moeten bijstellen. Punt 2: Op de aankoopbon staat een volledige poets beurt inbegrepen. De auto was NIET gepoetst, opgedroogde druppels en stof lieten duidelijk zien dat dit niet gebeurd was. De verkoper zei in eerste instantie dat dit wel gebeurd is, maar na mee naar buiten gegaan zijn moest ook hij erkennen dat er geen poetsbeurt was gedaan. Hierop werd de auto weggehaald voor een poets beurt (de administratie verder afgehandeld) en de verkoper ging na 10 min kijken of het poetsen al gedaan was. Onze ingeleverde ROVER zag er beter uit. En Ja hoor het poetsen was klaar. In 10 minuten?? M.i. is men er alleen met een vochtige zeem overheen gegaan. Als ik mijn ROVER voor een volledige poetsbeurt wegbracht was ik altijd ca. 180,= euro (en 4 uur) kwijt en was het ook te zien dat deze gepoetst was. Ik vind dit een slechte service en een beetje zand in de ogen strooien. Jammer van een slecht einde na een goed begin. En juist een goede aflevering en behandeling zorgt ervoor dat je terug blijft komen. Dit zorgt er ook voor dat ik dit bedrijf op deze manier niet kan aanbevelen bij anderen.
Geachte Fam Stols, Bedankt voor uw reactie, we stellen het op zeer op prijs . Op het moment van uw binnenkomst was uw verkoper inderdaad nog bezig met een andere klant. Tijdens de vakantie periode is de bezetting altijd wat kleiner, we vinden het vervelend dat u iets langer heeft moeten wachten. Het klopt wat u schrijft, een volledige poetsbeurt duurt als snel 3 tot 4 uur. Dit doen we dan ook voordat hij de showroom ingaat . De auto had deze volledige poetsbeurt natuurlijk al gehad, bij het moment van de aankoop stond hij volledig gepoetst in een van onze showrooms. Het is gebruikelijk dat hij, op de dag van de aflevering aan de klant ( hij heeft dan een paar dagen buiten gestaan en de monteurs hebben er aan gewerkt) door de poetsafdeling weer wordt opgefrist, net zoals hij presentatie klaar stond toen u hem kwam bekijken bij aankoop. Dit was bij de aflevering niet voldoende gedaan en dat heeft onze poetsafdeling direct ter plekke opgelost. We vinden het vervelend dat dit zo gelopen is en hopen dat dit het plezier van de nieuwe auto niet zal bederven. Wij wensen u veel fijne en veilige kilometers toe en als er wat is, onze deur staat voor u open! Wij zullen u komende week nog even contacten of alles naar wens is en u een poetsbon aanbieden voor het ongemak. Met vriendelijke groet, DIGO DELFT Ton van Langeveld
Zeer vriendelijk en deskundig personeel