Super snel en vriendelijk geholpen als altijd
Goede en snelle service . Vriendelijk
Zie boven.
Ik kan weervertrouwen op mijn auto
Prima Service
Klantvriendelijk
Werd goed en snel geholpen en je ziet er niks meer van wat er een beetje beschadigd was
De jaarlijkse beurt zoals het hoort. Vriendelijk, persoonlijk, vakkundig, transparant.
Alles klopt, afspraak, reparatie, leenauto,
Goede garage en goede service
Netjes geholpen.
Bij vakgarage is de klant nog echt koning waar je prettig geholpen wordt, fijne wachtruimte lekkere koffie en een vriendelijk woord
Mijn ervaring met de vakgarage is goed te noemen. De ontvangst is vriendelijk en de reparaties zijn altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd.
klantvriendelijk, informatief over duur van werkzaamheden en kosten.
Auto heen geweest probleem wel gevonden maar kan niet worden verholpen helaas
Wordt altijd netjes en op tijd geholpen.
Al vele jaren kom ik met veel tevredenheid bij de vakgarage..goede service en vooral een eerlijke garage die je niet zomaar reparaties laat uitvoeren die niet nodig zijn..dus gewoon toppy en we rijden met een veilig gevoel rond op deze manier
Het is een ervaring op zich, erg vriendelijk personeel, professioneel advies zoals het hoort. Ik wordt hier stil van en ben echt onder de indruk van de klantvriendelijkheid.
Moest met de auto 3 maal voor reparatie naar de garage voor hetzelfde probleem. Maar de garage heeft de klacht net zo lang onder handen genomen totdat de klacht verholpen was. Waarvoor dank.
bellen altijd even op hoe het er bij staat en wat het kost
Gewoon goed
prettige garage goede ontvangst en goede service
niets op aan te merken
Mon Plaisir 100