De dienstverlening is klantvriendelijk, behulpzaam en oplossinggericht!
Geen verdere toevoegingen
Goede service en adviezen
Prima, leuke auto gekocht.
Zeer tevreden over de aankoop en de aflevering van de nieuwe auto Plus gezien de Corona periode alles goed gepland Prima job
Zonder vooraankondiging breekt er spontaan een achterveer van onze C3. na een belletje wordt de auto snel opgehaald en gerepareerd, Prima service!
Ik ben vriendelijk gehopen door Andert Nooren bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.
Gewoon goed
Auto aangeschaft, bleek nogal wat (kleine) problemen te hebben bij gebruik. Na aantal maanden en regelmatig terug te zijn geweest bij de garage, hadden wij geen vertrouwen meer in de auto (zeker wel in de garage) Dit is keurig opgelost, wij hebben toch nog gebruik kunnen maken van de omruilgarantie.
Uitstekende service geboden!
cccccccccccccc
Binnen 1 dag winterbanden besteld en onder de auto geplaatst . Auto thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht nadat de winterbanden waren gemonteerd. Dank je wel Daan voor alle moeite en je enorm goede service!!
Na startproblemen gebeld. Accu moest besteld worden. Binnen 4 uur accu binnen en geholpen
Zonder afspraak langs gegaan en werd direct geholpen
al jaren tevreden klant
Tijdens autotochtje met voorwielen in kuil gereden, waardoor voorbumper en bodemplaat los hingen. Rustig naar huis gereden, daarna gebeld voor afspraak, auto weggebracht, leenauto mee en na paar uur al gerepareerd. Top.
Zie boven
Goede service, deskundig en snel geholpen.
Wordt altijd netjes te woord gestaan en geholpen.
Alles netjes geregeld.
Er staat altijd een vervangauto voor me klaar en dat telefoontje als er meerkosten bij komen is ook wel prettig!
Na het ontdekken van een probleem aan mijn auto vakkundig en snel opgelost super service
Snel geholpen, en goed.
Mon Plaisir 100