vakkundig en goed
Fantastische service !
prettig om daat te komen
goede ervaring
De Mercedes aangekocht en super goed geholpen. Aardige mensen en heel vriendelijk en behulpzaam. Als ze wat beloven dan doen ze het ook. Daarom dikke duim omhoog.
Vriendelijk personeel . Goede snelle service . Top
Goed geholpen bij aanschaffen andere auto, goede uitleg voordat je de showroom uitrijd.
Goed en snel geholpen
Altijd vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Er word ook met je meegedacht, en ook eerlijk hun mening over zaken gegeven. Een echte aanrader.
Snel, zorgvuldige klantbehandeling
Het was bij het onderhoud opgevallen dat de accu vrijwel leeg was.
Ik ben voor de eerste keer bij de Vak garage in Etten Leur gekomen Had een Citroen C3 gezien Contact gehad mocht gaan proefrijden was niet aan tijd gebonden Deal gesloten alles is naar wens afgewerkt fijn contact gehad met mijnheer Nooren zeer goed uitleg gehad ik vind dit een aanrader voor een ander
Vakkundige garage welke de gemaakte afspraken na komen.
Goede ontvangst en goed in het werk alles weer goed
Mijn auto wordt altijd goed onderhouden en nagekeken. Ook is de service m.b.t. een leenauto goed.
Ben goed geholpen
al een aantal jaar klant bij vakgarage etten leur.zoals ik al zei klantvriendelijkheid en service geweldig. afspraak wordt nagekomen.
Keurig
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en de service is goed.
Bekwaam en service gevoelig
De Vakgarage heeft een door mij verondersteld mankement zeer serieus genomen en er steeds alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.
Goede ervaring
Werkt netjes en volgens afspraak
Alles gedaan met perfecte service
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur