Prima geholpen Probleempje snel opgelost
Meer dan 20 jaar klant en steeds naar tevredenheid. Ik reken erop dat de zoons van Jac dezelfde service leveren.
Prima geholpen
Nette behandeling en snelle doorlooptijd en als kers op de taart lekkere koffie.Betalingen lopen digitaal wat ik erg fijn vind
Fijn, dat de Vakgarage belde hoeveel de kosten zouden worden, meer dan een gebruikelijke beurt
Snel vakkundig en altijd staan ze voor je klaar
Altijd goed geholpen
Electronische storing wel uitgelezen maar niet opgelost. Terugkomen was lastig vanwege rijgedrag. Heen en weer rijden + rekening uitlezen kostbaar. Storing binnen een middag opgelost door Profile Oud-Beijerland. Kapotte sensor. Werkzaamheden nieuwe sensor in rekening gebracht. Uitlezen was gratis.
Service is super goed. Vriendelijk personeel
denken goed met je mee, prima prijzen, fijn team!
Prima en snel geholpen, enige punt: de leenfietsen voor klanten kunnen echt beter!
Snel gewerkt, en wagen netjes afgeleverd
Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Gewoon een betrouwbare garage.
ben heel snel en goed geholpen toen mijn accu leeg was. op dezelfde dag van mijn melding is het probleem verholpen
Ik ben wel blij met de zorgvuldigheid waarmee men werkt: als de monteur nog niet tevreden is, wordt het voertuig nog niet geleverd.
uitstekent
Op 1 iemand na is iedereen altijd heel vriendelijk Kom er al jaren en word zeer prettig en professioneel geholpen
Vriendelijk acuraat met kennis van zaken en alle service prima
Auto gebracht met stuurprobleem, kon wel een paar dagen dren voordat hij klaar was. Volgende dag werd ik al gebeld dat het gefikst was!
Goed en prima
Van begin tot het einde bij de aankoop van een auto.
Heel netjes geholpen goed services
Altijd weer een geweldige service!!
Aardige mensen, goede service, goed werk en denken mee. Omdat er altijd ruimte voor verbetering is geen 5 sterren gegeven
niets toe te voegen aan verkorte omschrijving
Mon Plaisir 100
4879 AT Etten-leur