je wordt netjes behandelt en de service is perfect
Zoals altijd worden de afspraken goed nagekomen , is de kwaliteit van het onderhoud goed te noemen en het vakmanschap van een hoog niveau. Als je daar binnenstapt voel je gewoon dat je aan het juiste adres bent. Top dus !!!
gewoon goed
Ik ben een autosleutel kwijt geraakt, de hoofd sleutel met afstandsbediening erop. Eerst nog even gezocht op diverse plaatsen, daarna aangiften gaan doen en na enige weken toch besloten bij de garage langs te gaan. Ik slaap er beter van dat een ander niet meer zomaar met mijn auto weg kan rijden nu. Vond de prijs wel aan de hoge kant en het jammer dat er een apart persoon eens in de zoveel tijd langskomt om sleutels bij te maken. Nu ben je daarvan afhankelijk,het zou mooi zijn als een van de vaste/regelmatige medewerkers hierin getraind zou worden zodat je niet meer afhankelijk bent van deze ene sleutel maker. De medewerker die mij geholpen heeft lijkt me wel gevoel voor humor te hebben wat ik wel waardeer. Ook dat ik zo door de werkplaats kon lopen naar mijn auto vindt ik prettig (het was de kortste weg naar mijn auto maar toch fijn).
Betalingsmogelijkheden bespreekbaar
Service is zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg. APK weer naar volle tevredenheid uitgevoerd !!
wanneer we vragen hebben kunnen we altijd bij jullie terecht en worden we zeer profesioneel geholpen door mensen die kennis hebben van zaken
wordt altijd keurig behandeld en krijg indien nodig goed advies en hulp
Worden altijd zo snel mogelijk geholpen
Was mijn eerste keer in deze garage en is goed bevallen
Ben al jaren klant bij de vakgarage,kan me geen betere garage voorstellen. Vriendelijke mensen en hele goede service.
goede ervaringen met vakgarage
Goede service en een klasse team
goede zaak jongens werken hard
Beveelt z echt aan klantvriendelijk lekkere koffie super tevreden
Mooi op tijd klaar en een leen auto. Top geregeld
zeer goede ervaring altijd vriendelijk en meedenkend naar een goede oplossing
Goeie service
Uitstekend en vertrouwd
Duidelijk uitleg en relevante informatie ontvangen over aanschaf andere auto versus huidige auto en plaatsen trekhaak//
Ze hebben altijd tijd voor een praatje en je wordt goed geholpen
Uitstekend geholpen. Met het probleem.
Zeer klantvriendelijk met goede uitleg en deskundigheid
Reparatie goed opgelost!
Mon Plaisir 100