Laden reviews...
285 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven consequent een vriendelijk en behulpzaam team aan. Duidelijke uitleg en goede communicatie komen vaak naar voren, samen met een eerlijke prijsstelling. Veel klanten waarderen de flexibele planning en nazorg. Over het algemeen is de ervaring positief, professioneel en klantgericht.
heel goed geholpen en tevreden op weg naar huis
8 April 2026
Ria
Hoeven
Een kleine schade is keurig gerepareerd (je ziet er niets meer van) voor een zeer redelijk bedrag. De 10% kortingsbon voor de eerste onderhoudsbeurt, was ik vergeten in te dienen bij het betalen van mijn factuur. Op mijn verzoek werd deze achteraf alsnog verrekend.
8 April 2026
Sander
Breda
Wij hebben er al 5 auto s gekocht naar te vredenheid.
Fabi
etten-leur
Goede service en erg klantvriendelijk!!
Wesly
st Willebrord
De auto rijd weer perfect. Prima breng- en haalservice zodat ik niet in de zaak hoef te wachten. Prima geregeld
Cora
St. Willebrord
Prima kwaliteit en service gericht
Cees
Roosendaal
De aandacht en tijd die ze voor je nemen is uitstekend net als de service die ze geven
6 April 2026
klantvriedelijk en behulpzaam
4 April 2026
Tjitte
etten-leur
Kwaliteit van onderhoud en nazorg is hoog.
4 April 2026
Bonny Gijzen
Etten-Leur
Fijne garage. Goed personeel. Alleen wachttijden voor reparatie duurt wel erg lang helaas.
2 April 2026
Mannes
Hoogvliet -rt
Vriendelijke mensen en goede uitleg. Heeft mijn zeker geholpen bij het maken van mijn keuze .
2 April 2026
Hannie
Zevenbergen
Heb mijn auto bij jullie gekocht,nu 13 jaar later kom ik nog steeds voor het onderhoud van mn auto.Blij met jullie!!
1 April 2026
Mieke
Oud Gastel
Toen ik problemen had met mijn auto, mocht ik meteen langskomen. Het personeel is heel aardig en de monteurs vakkundig.
Anneloes
was goed geregeld
Ton van Nispen
ST WILLEBRORD
Snel accuraat duidelijke afspraak goed overleg van de extra onderdelen en advies
Jos van sundert
Sint Willebrord
Service prima , alleen leenauto voor ons oudjes erg klein en geen navigatie. Verder zoals altijd alles keurig afgehandeld.
Henk Jager
's-Hertogenbosch
Zie boven.
29 March 2026
Peter
Etten-leur
Een luisterend oor en daarnaar handelen.
Anneke Hansum
Hoeven
Super niet opdringerig konden gewoon door de showroom lopen en voor vragen iemand aanspreken ! Netjes n bakkie koffie of iets anders aangeboden . Super tevreden
Anja Huijbregts Vissers
Etten-Leur
Ik kom er al jaren en ben en blijf een vaste klant
Fred Bakker
Breda
Vriendelijke ontvangst, goed bereikbaar via telefoon of whats app. Goede prijzen zeker met hun service erbij van jaar garantie en jaar pechhulp. Toen we auto gingen ophalen hadden ze auto nog keer beurt gegeven en apk. Zal deze garage zeker aanraden aan familie vrienden. Was vele kilometers rijden meer dan waard. Heel blij met mijn auto en hoop dat ik er nog jaren vele veilige kilometers mee mag rijden
26 March 2026
Angelique
Nuth
Ik kwam om naar een auto te kijken. De fijne bejegening zonder opdringerig te zijn maakte dat ik rustig kon kijken, vragen kon stellen en zonder enige druk zelf een oordeel kon vormen. Nadat ik dat had gedaan was het fijn dat er zonder dat ik daar druk op had gezet, er naar mijn wensen werd gekeken en er uiteindelijk een zeer net o.a. financieel voorstel werd gedaan. Daarbij zaten geen extra afleveringskosten, één jaar gratis pechhulp en het plaatsen van een trekhaak bij inbegrepen. Dat maakte eigenlijk overbodig om nog bij andere, van te voren via internet uitgeselecteerde auto's te gaan kijken. Dit toch gedaan maar dat maakte des te meer dat het aanbod van deze garage er ver bovenuit sprong. Ook het verdere afhandelen verliep erg prettig.
25 March 2026
Kees
Fijnaart
Ze doen wat ze moeten doen, gewoon zonder gedoe. Vriendelijk en deskundig personeel. Betaalbaar. Ik kom er al jaren.
24 March 2026
sandra bakker