Goede vakkundige, alerte en vriendelijke garage tegen een redelijke prijs. Ben zeer tevreden.

Goede vakkundige, alerte en vriendelijke klantgerichte garage, tegen een redelijke prijs. Ben zeer tevreden, we zijn er als gezin met 3 auto's

• Klantvriendelijkheid

ik word altijd snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Ook als ik geen afspraak heb, word er snel even gekeken of ik kan blijven rijden of dat het raadzaam is om een afspraak te maken.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen bij aankoop auto

Wij hebben een gebruikte Peugeot 2008 gekocht bij Vakgarage Etten-Leur. Wij zijn vriendelijk geholpen en ook de werking van de auto is goed en geduldig uitgelegd.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Voor mijn probleem ben ik zo snel mogelijk geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Servers is prima gelevert met dank

De auto is door omstandigheden gehaal en gebracht met dank

• Klantvriendelijkheid

Wordt prima geholpen.En de Koffie staat klaar .

Wordt prima geholpen

Perfecte service

Perfecte service ervaren bij aankoop auto

Een aanrader

Vriendelijk en gastvrij personeel. Ik ben heel goed geholpen door Daan. Ik ben helemaal blij met mijn aangekochte nieuwe auto.

Geweldig en eerlijk!!

Goede service! Gezellig en dat is ook belangrijk! En vooral eerlijk!! Wij kopen hier ale onze auto's !

Altijd goed geregeld!

Bezoek aan de Vakgarage voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Citroën C3 Aircross. Zoals altijd weer prettig, klantvriendelijk en vlot geregeld! Vakgarage Ossenblok, al bijna 40 jaar mijn vaste adres!

Gewoon top

Fijne mensen die samen met.jou kijken naar een oplossing en meedenken Bij de zoektocht naar een auto ook regelen bedragen voor inruil. Geen gedoe maar gewoon eerlijk.

Toppie

Goede garage

• Klantvriendelijkheid

Fijne op mensen gerichte garage.

De meeste garages zijn opgekocht door de grote jongens, je bent daar een nummer, geen mens. Bij de Vakgarage Laten ze je rondlopen, komen na een tijdje vragen, waar bent u naar op zoek? Dan gaan ze je gericht helpen. Zo vonden wij onze andere auto vorig jaar. Een automaat, gewoon benzine, niks elektrisch. Had een keer een vraag, je gaat even er naar toe en ze helpen je meteen met een vrolijke glimlach. Voor ons niet meer naar de grote reuzen, maar de persoonlijke service!

Goede snelle service

• Klantvriendelijkheid

Niet zomaar ga ik vanuit Breda naar deze garage voor onderhoud en reparaties aan mijn auto. Hun klantvriendelijkheid, meedenken en service schept vertrouwen. Alleen geen 5 sterren omdat nergens en nooit iets of iemand 100% perfect is.

Uitstekende service

Ze zijn altijd bereid om mee te denken, de service is perfect en vriendelijkheid is hier nog te vinden

Klantvriendelijk

Wederom mijn auto gekocht bij Vakgarage Etten leur. Altijd goed overleg, klantvriendelijk en denken graag met je mee. Zowel voor onderhoud als aanschaf nieuwe auto.

Prima ontvangst.

Wij konden vrij rond lopen en bij iedere auto waarin we geïnteresseerd waren werd uitleg gegeven. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een kopen van een auto. Tussen door werden we verrast met een drankje naar keuze.

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Amazing

I can recommend this garage.

Vriendelijkheid en ongedwongen

Mooie vakgarage, prettig ontvangen en ongedwongen. Dhr hielp ons vriendelijk, nam ruim de tijd. De auto is in samenspraak op de dag van wens klaar gezet.

• Klantvriendelijkheid

Goed, niets op aan te merken.

Je wordt daar nog behandeld als klant en niet als een nummer. Ongedwongen en correct.

Hele goeie service

Prima service.