4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf, goede en eerlijke service en vriendelijke mensen die voor je klaar staan. Gaan we zeker naar terug!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goed en snel geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week een auto bij U gekocht. Gisteren opgehaald. Prima service en ontvangst. En gezellig.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette occasions! Historie bekend. Bij inruil geen eindeloos getouwtrek over de prijs maar direct een helder beeld. Tijdens aflevering wordt alles netjes behandeld en compleet uitgevoerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf, mannen hebben kennis van zaken en de service is super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen bij mijn bezoek aan dit bedrijf. Ik had me telefonisch gemeld om een occasion te komen bekijken. Ik heb de auto op mn gemak kunnen bekijken zonder dat de verkoper \"hijgend in de nek stond mee te kijken\". Hij vroeg mij of ik zin had in een kop koffie of iets anders te drinken. Dan kon hij dat klaarmaken terwijl ik rustig de auto kon bekijken. Na het zien van de auto een zeer prettig gesprek gehad en zijn de onderhandelingen begonnen. We zijn er uitgekomen en ben ik de trotse bezitter van een SUPER auto (op diesel). (sorry ik kon het niet laten!) Ik heb vaker een auto gekocht en wanneer ik weer toe ben aan een andere, dan begint mijn zoektocht hier!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

- Korte lijnen met werkplaats dus snel handelen! - Professioneel personeel, kundig / grondig en efficiënt! - Goede nazorg!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte ervaring met dit bedrijf, geen praatjes maar eerlijke en vlotte handel! Zeker aan te bevelen!

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik me door omstandigheden eerder wat kritisch had uitgelaten, kom ik daar nu dubbel en dwars op terug! Deze vakgarage laat zich zien als een uitstekende partner die graag en overtuigend met de klant meedenkt. Alle lof voor de inspanningen van de medewerkers! Een echte aanrader voor wie een nieuwe auto zoekt of een reparatie wil laten uitvoeren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Service en vriendelijkheid is prima, maar ik ben duidelijk minder tevreden over het aankoopresultaat. Op de terugweg naar huis (Tilburg) kwam ik tot de ontdekking dat de rechter voorrem dusdanig aanliep dat er hitte-overlast en rookvorming ontstond. Zelfs de Wegenwacht is erbij geweest, met de mededeling dat er een verkeerde remklauw is gemonteerd, ook de slijtage aan de voorbanden is dusdanig dat deze niet door de apk-keuring hadden gemogen. De remklauw is met knip-en-plakwerk aangepast, maar ik zal snel naar de garage moeten voor een aanpassing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

betrouwbaar, mooie occasions en prettige deskundige uitleg en geen gladde verkooppraatjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb gevraagd aan het bedrijf Middelwout om een auto met bepaalde specificaties voor mij te zoeken binnen een bepaald budget. Binnen 14 dagen staat de auto bij mij voor de deur! TOP!

Van Foreestlaan 17 19

2404HC Alphen aan den rijn