Ik kom al langere tijd bij middelwout. Ze kennen hun klanten, zijn altijd zeer behulpzaam en duidelijk over wat gedaan 'moet' worden. Overleggen voordat ze iets gaan doen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
Voel mij zeer welkom
Geweest voor APK en onderhoud. Goede en snelle service!
Start en vermogen problemen , Snelle diagnose en oplossingen
Mooie goede garage
Prima garage, leuke mensen
Kom hier al aantal jaren En div auto,s al gekocht en ingeruild Service blijft top
Goede en vriendelijke service
No nonsens bedrijf
No nonsens, duidelijke factuur en zelfs de auto schoon afgeleverd.
Na vier dealers bezocht te hebben is Middelwout de enige die mij netjes en menselijk heeft behandeld op mijn zoektocht naar een roadster. Had de keuze uit een Spider, een Z3 en een Z4. Geen van de andere dealers kwam zijn afspraken: ofwel de auto was opeens verkocht (daarvoor heb ik dan een 1,5 uur gereden) ofwel heb een uur moeten wachten ofwel mij bekroop het gevoel niet serieus te worden genomen. In ieder geval bij Middelwout is de aspirant autokoper echt de koning: geen gehijg in de nek, snelle en adequate opvolging en het nakomen van afspraken. Een eerlijk en leuk bedrijf die ik iedereen aanraad. Ga zo door!
De service was prettig en vragen over een andere auto konden ze duidelijk beantwoorden. Met goede afspraken om tot een deal te komen. En tussentijds werd ik prettig op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ookal behoor ik met Mn TWINGO niet tot de gemíddelde doelgroep, maakten ze toch geen onderscheid in service en klantbediening. Kreeg rondleiding enz. Plezierig Ik vind het, qua deskundigheid, wel jammer dat de aanleiding van Mn bezoek (piepgeluid) niet verholpen is. Het was op de betreffende dag door mij ook niet gehoord, (en er is wel wat vuil verwijderd, wat voor aanloop?gepiep zou kunnen zorgen ) , maar de eerstvolgende autorit en alle volgende ritten, hoor ik het piepende geluid weer. Met name bij het naar links draaien (rotondes te over in Alphen, om dat te merken). Ik weet nu niet of ik ermee terug moet komen of dat dat weer een nieuwe opdracht/factuur is. Dus ik kijk het nog even aan denk ik...
Spijker in voorband, vermoedelijk al enige tijd mee rondgereden. Na grondige inspectie is band toch goedgekeurd, dus geen nieuwe band nodig. En dan wordt je dus ook geen nieuwe band ‘aangesmeerd’!
Snel geregeld
* Vriendelijk ontvangst * Prachtig aanbod * Overzichtelijke showroom * Ruime en nette werkplaats * Deskundig advies Voor mij was Vakgarage Middelwout een schot in de roos!
Zie hierboven
Eerlijke en open communicatie met deze gedreven mannen met name Horst is een topvent in het nakomen van afspraak = afspraak. Aanrader voor iedereen die een goeie garage zoekt, ik rij er flink voor om uit Den Haag maar is het zeker waard. Groet, Jeroen Jansen
Personeel kent hun klanten is erg klantvriendelijk en deskundig en de service is altijd goed.
Ik word altijd super vriendelijk en snel door de jongens van Middelwout geholpen! Top service.
Altijd prettig en professioneel. De klant wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden en gewaarschuwd indien er bijzonderheden zijn. Heerlijke koffie tijdens het wachten.
Ik heb de web afgesurft en ben uiteindelijk bij Middelwout uitgekomen. Prijs/kwaliteit kwam als beste uit de bus. Ben zeer vriendelijk, open en eerlijk behandeld en ik heb ook nog eens 6 maanden Bovag garantie! Zeker een aanrader.
Prettig geholpen met grote beurt en advies over remblokken
Van Foreestlaan 17 19
2404HC Alphen aan den rijn