Prima!
fijne service denken mee en erg klantvriendelijk
Super goede ervaringen. Nu 3 jaar klant en nog steeds elke keer weer dezelfde vriendelijkheid. Auto is elke keer weer helemaal goed nagekeken. Ga met een gerust hart weer de weg op. Top garage!
Goede, snelle service. Vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk ontvangen. Keurig geholpen
Ik laat al vele jaren mijn auto('s) bij middelwout onderhouden. Ze zijn deskundig, vriendelijk. Ik vertrouw voor 100% dat ze de juiste dingen doen om mij te helpen cq de auto in goede staat te houden. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
APK keuring laten uitvoeren en werd al snel gebeld door Richard voor bevindingen. Eventuele opties zijn besproken. Zeker geen upselling! Eerder bij Middelwout een mooie cabrio gekocht; garage eigenaren doen veel aan relatie management op een goede manier. Aanrader!
Prettig contact, deskundig. Optie: leenfiets beschikbaar stellen ?
Al een paar keer bij de garage moeten zijn voor onderhoud of reparaties. Ik wordt altijd super geholpen en het onderhoud en reparaties worden naar tevredenheid uitgevoerd.
Duidelijke communicatie Iets wat met zulke dingen belangrijk is Doen wat ze zeggen en een brokje voor de hond word niet vergeten ook niet als je zaterdag de auto op haalt
Vlot en volgens afspraak geholpen
APK en reparatie OK
Super netjes geholpen met wat dingen die binnen de garantie vielen. Bedankt Mvg Robert
Bij de aankoop van onze auto werd ik vriendelijk geholpen. Dit soort aankopen gaat niet alleen maar over het kopen van een product. De beleving/vertrouwen/gevoel rond een aankoop moet ook goed zijn. En die was er voor mij
Snelle goede service, zo jammer dat het geld kost :)
Snel een afspraak kunnen maken. Correct gerepareerd
Elke keer als ik voor een reparatie hier kom, word ik keurig geholpen en geadviseerd. Ook de kosten zijn transparant en in lijn der verwachting.
Super goed
Het is altijd prettig werken met de mensen van de werkplaats. Ik vind vooral de communicatie goed; het op de hoogte houden, goede prijsindicatie geven.
Klantvriendelijke en komen afspraken altijd na
Flexibel, servicegericht, vriendelijk personeel, denken mee.
Wij hebben onlangs voor de eerste keer een auto gekocht bij deze garage en zijn uitstekend geholpen door zowel Raymond als Richard! De van te voren gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Kortom wij raden de Vakgarage Middelwout zeker aan.
Auto voor onderhoud en apk gebracht . Alles gemaakt en netje gewassen terug gekregen … ben zeer tevreden
Van Foreestlaan 17 19
2404HC Alphen aan den rijn