Aanrader, eerlijk garage bedrijf, werken snel en nauwkeurig en zijn enorm klantvriendelijk.
2x achter elkaar langs geweest om een lamp te vervangen. Daar wordt meteen tijd voor gemaakt. Heel fijn
Komen afspraak goed na.
al maar dan 20 jaar relatie en dat blijven we ook
snelle hulp bij pech en grondig onderzoek naar de oorzaak, plus de oplossing in korte tijd
Ik heb gekeken of de filters en banden echt vervangen zijn, volgens mij is dit wel gebeurd. Ik heb wel het idee dat er serieus is gewerkt. Ik wist dat de achterband lek was. De uitlaat hoorde ik ook een vreemd geluid maken voor de reparatie. Jammer was dat de eindafrekening niet klaar was. Ik betaal het liefst zo snel mogelijk. Maar nadat ik om de rekening vroeg werd hij meteen gemaakt. Overal, een goede indruk.
Ik word snel geholpen
Vriendelijk ontvangen.
ik word altijd keurig te woord gestaan en goed geholpen
Ok
Je wordt hier op een nette en fatsoenlijke manier geholpen.
Voor mijn zoon via marktplaats een sportieve BMW gevonden voor een leuke prijs.. om er thuis wat moois van te maken. Proefrit gemaakt en daarbij kwamen gelijk wat dingetjes naar voren die na overleg later opgelost zouden worden. Afdingen op de al scherpe aanbieding ging niet, maar de BMW zou dan wel met een oliebeurt en netjes afgeleverd worden. Een week later opgehaald en al snel kwamen we erachter dat de wis-was het niet deed en dat de BMW schuin veerde door kapotte schokbreker. Na een paar keer ap en tel. contact kwamen we ondanks dat de BMW voor de prijs geen garantie had tot elkaar en werden de gebreken opgelost. Zelf betaalden we een nieuwe schokbreker bij zodat er 2 nieuwe op gingen. Werd daarna top afgeleverd met nieuwe APK en klein bedrag voor de schokbreker. Arbeid was voor de garage. TOP. Nu van de BMW een mooie gemaakt met Max-design spoilerset. Dank grt. Ruben en vader Ton.
Wat een aardige behulpzamen mensen. Ik ben vrouw van 80 en mijn auto werd zelf opgehaald en gebracht als service. ( ik woon wel dichtbij ) Een hele lieve jonge man kwam de auto halen en terug brengen. Dit is echt een heel fijn bedrijf en mijn grote beurt was ook niet te duur. H Pauwe
Snel, behulpzaam, goede communicatie!
Mijn aandrijfas was afgebroken toen ik in de buurt was. Ze hebben snel actie ondernomen en mij goed geholpen. Goed geïnformeerd tijdens het hele proces en ik kon snel weer de weg op. Aanrader! Zeer vriendelijke en hele goede monteurs.
Staan altijd direct voor je klaar!
Onwijs
Goede en snelle service gehad bij vakgarage Brewers.
Mij thuis brengen en ook mijn auto later thuis brengen. Grandioos
Bij calamiteiten meteen geholpen ook zonder afspraak
Nvt
Zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste auto
Is een goede autogarage met veel uitleg en klantvriendelijk
Perfecte soepele service met een luisterend en meedenkend oor!
Bob heeft mij erg goed en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Betrouwbaar bedrijf.
't Hopveld 2
5076 ST Haaren