Ik ben altijd super tevreden over Vakgarage Brekers. Deze keer hebben ze nieuwe voorbanden onder mijn auto gelegd. Dat ging super snel en netjes. Ze denken mee, werken duidelijk en je weet waar je aan toe bent. Voor onderhoud en banden ga ik hier altijd met vertrouwen naartoe.
Fijn om zo snel geholpen te zijn, terwijl het toch bij veel garages ontzettend druk is, top.
Vriendelijke en vertrouwd
Sinds een half jaar klant bij deze Vakgarage nooit eerder zo’n snelle en klantvriendelijke service meegemaakt. Het ging hier om een ongewone moeilijke klus maar niets was hen teveel. Er bleek een ongewone kortsluiting in het elektrische deel van de auto te hebben plaats gevonden! Geweldig goed opgelost en ook nog tegen een schappelijke prijs! Chapeau voor deze vakgarage.
Mijn auto stotterde en toonde een oranje knipperend motorlampje, dus ik de garage gebeld. Ik kon meteen terecht en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg een keurige schatting van de kosten van het werk, met uitleg over het probleem. Toen de leenfiets een lekke band had werden fiets en ik ook nog eens thuis opgehaald en terug naar de auto gebracht toen die klaar was. Niks dan lof over deze garage. Vriendelijke mensen, goede service, goede uitleg over de werkzaamheden en prijs en er wordt met je mee gedacht. Aanrader.
De manier waarop we geholpen zijn gaf ons een heel goed gevoel om de auto die we op het oog hadden te kopen. Alles voelde goed.
Zijn altijd goed.. fijn contact en service
Al jaren vaste klant en altijd deskundig geholpen. Uitstekende service.
Goede afspraak opgevolgd door goede uitvoering: maw, de diagnoses kloppen met de het uitvoeren van reparaties. Snel en correcte behandeling. Aanrader!
Vriendelijke, betrouwbaar en kundig !
Prima geholpen iedere keer weer
Super service en klantvriendelijk
Een echt familiebedrijf met hart voor de klant. Kwaliteit en service staan bovenaan. Vriendelijke mensen die met je meedenken in het zoeken naar de juiste keuzes.
Prima service en nooit verrast door de kosten. De flexibiliteit van het team van Vakgarage Bressers is de spreekwoordelijke kers op de taart
Ik word goed en snel geholpen. Er wordt goed geluisterd
Goede ervaring
Prima service, snelle afhandeling. Prettig contact.
Alles is prima, snel en professioneel.
Meedenkend en heel goed geholpen.
Ik word al jaren altijd snel, vakkundig en vriendelijk geholpen met mijn auto.
Topservice!
Ik stond met een lekke band en ben meteen gehaald en dezelfde dag nog een nieuwe band erop die nog besteld moest worden wat een top service!!
Ik kwam om een afspraak te maken voor een APK en ik kon meteen terecht. Een vervangende auto was ook geen probleem. Alles binnen een dag geregeld. Top.
't Hopveld 2
5076 ST Haaren