Laden reviews...
128 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de duidelijke communicatie en het vriendelijke personeel. De service is betrouwbaar en vakkundig met heldere uitleg. Veel reviews melden een aangename algehele ervaring en een vlotte afhandeling.
Ik heb een trekhaak laten monteren bij deze garage. Afspraak maken verliep soepel, bij aankomst stond de beloofde gratis leen auto klaar. De montage ging snel. Rond het middaguur werd ik al gebeld dat de auto klaar was. Ik heb de trekhaak nog niet getest maar ga er vanuit dat alles naar behoren werkt. Tot nu toe een tevreden klant dus ;-).
29 July 2026
M.
Epe
Afspraak is afspraak en afwijkingen worden besproken
27 July 2026
Willem
Apeldoorn
Ik vind het een prettige en betrouwbare garage. Mijn ervaring over een aantal jaren is heel positief. Echt een klantgerichte garage die mijn volste vertrouwen heeft. Een kort lijntje naar de werkplaats en service gerichte balie is een verademing. Kortom service en vakmanschap is perfect.
26 July 2026
Han
Ben al 25 + jaar klant, dat zegt genoeg
23 July 2026
Marie-José Rongen
Apeldoorn
Het voltallige personeel straalt vakkundigheid en bereidwilligheid uit. Indien enigszins mogelijk worden kleine probleempjes tijdens een kop koffie of 'terwijl u wacht' opgelost.
17 July 2026
Ben van 't Hag
APELDOORN
Keurig volgens afspraak mijn trekhaak gemonteerd. En op bij rijdersstoel lag ook een nieuwe wittekentekenplaat die was er gratis bijgeleverd!!
17 July 2026
Onno
Eerbeek
Leenfiets of leenauto beschikbaar
15 July 2026
Floor Consult B.V.
Apeldoorn
Heb trekhaak laten monteren. Top service en vakkundig.
14 July 2026
Peter
Apeldoorn
Hier een auto kopen of je apk of de trekhaak laten monteren ik zeg doen top bedrijf
9 July 2026
Patrick
Apeldoorn
Vervangen knipperlicht. Alles binnen 5 minuten geregeld.
8 July 2026
Martijn
Apeldoorn
Netjes gewerkt. Bij ophalen nog even uitleg gekregen over afnemen en plaatsen van de trekhaak
6 July 2026
Peter
Apeldoorn
Hele vriendelijke mensen die weten wat ze doen en met veel geduld laten zien en uitleggen hoe iets werkt.
3 July 2026
Monique
Apeldoorn
Werd vriendelijk ontvangen. De auto rijd weer als een zonnetje. De auto was optijd weer klaar.
1 July 2026
Margo
Apeldoorn
Deze garage is ook een trekhaakcentrum en daar kwamen we voor. Tijdens ons verblijf op de Veluwe een andere auto aangeschaft waar nog een trekhaak (voor fietsendrager) onder moest. Duidelijke offerte en bij aankomst stond de leen auto klaar. Het monteren duurde iets langer dan gepland maar het goede onderdeel wisten ze toch te bemachtigen waardoor de trekhaak eind van de dag keurig gemonteerd was.
27 June 2026
Martin
ZANDVOORT
Voor simpele dingen (AC en olielampje) kon ik de auto direct naar binnen rijden voor een snelle controle
25 June 2026
André van Baarle
Apeldoorn
Ik heb bij deze garage een trekhaak laten plaatsen onder mijn Telsa Model 3. Dat ging snel en vakkundig. Goede communicatie ook. Een aanrader.
24 June 2026
Doesburg
23 June 2026
Henk
apeldoorn
Het is altijd duidelijk wat je mag verwachten.
René
Apeldoorn
Ik zat in nood met mijn auto voor onderhoud en de apk keuring Gelukkig kon ik al snel terecht bij hun En hebben ze het snel en goed geregeld voor een nette prijs
Matthijs
Apeldoorn
Altijd als ik met de auto langs kom word ik snel en fijn geholpen en word er altijd mee gedacht
Robert
Eerbeek
Na het plaatsen van de trekhaak deden de parkeersensoren het niet, helaas kwam ik hier pas thuis achter. Gelukkig kon ik gelijk weer terug komen om het te laten fixen. Op de bon / garantie bewijs stond dat de parkeer sensoren konden worden ingeschakeld met een knop. Deze zit niet op mijn auto. Daarna heb ik s'avonds nog een aanhanger achter de auto gehad. Toen kwamen we erachter dat de mistverlichting niet werkte. Ook dit kon 2 dagen later nog worden opgelost. Na in totaal 3 keer bij de garage te zijn geweest werkt alles nu naar behoren. Wel vriendelijk personeel en fijn dat 't zo snel kon worden opgelost.
Beveelt niet aan
Robin
Apeldoorn
Er komt altijd een oplossing, met welk probleem ik ook bel!!!
Marie-José Rongen
Apeldoorn
Mooie montsge goede prijs en prima personeel
Wim
Ugchelen
Houdt zich aan de afspraak
Jolanda
Raalte