Men communiceert goed, is helder in het verhaal en komt afspraken na
Een betrouwbare, eerlijke en kwalitatief hoge garage. Prijs-kwaliteit is goed in balans en de medewerkers zijn altijd vriendelijk.
goede service
Erg vriendelijk personeel. s'morgens brengen, dezelfde dag je auto terug. alles goed geregeld
Vakgarage waar vakmensen werken die verstand hebben van hun vak. Ik kom er graag !
Top garage waar professionaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Breng graag hier de auto naar toe omdat we weten dat deze in goede handen is.
Eerste ervaring met Van de Wal. Die is zeer positief bevallen. Goed geholpen en dus weer een tevreden klant.
ben heel tevreden.
Vakgarage van de Wal denkt met jou mee waarbij jou belang voorop staat en niet hun portemonnee. Hun adviezen zijn eerlijk.
Uitstekend bedrijf
Goede service. Alles is bespreekbaar omtrent reparatie(s) etc. Tevens fijn personeel.
Alle jaren klant en steeds nieuwe verassingen qua service
Prima service en duidelijke communicatie. Zeer net en correct bedrijf
Prima service.
Als je belt kun je meteen langskomen en wordt advies gegeven. Dag erna was onze auto al weer klaar om veilig de weg op te gaan.
Top.
Goede adviezen en service
Zeer goede ervaringen met reparaties van onze auto’s komen afspraken na. Topgarage!
Fijne garage met vriendelijke monteurs. Goede service en communicatie
Ze denken mee
Wij zijn snel en goed geholpen, vriendelijke mensen!
Alhoewel ik nooit graag met mijn auto naar een garage ga vanwege schade, rijd ik toch altijd weer tevreden weg bij jullie. Daarom kom ik al meer dan 25 jaar bij geen ander.
kom er al jaren