Vriendelijke benadering, houden zich aan de afspraken, deskundigheid
Geslaagd bij de inruil van mijn oude auto en de aankoop van een andere auto.
Goede garage met deskundig personeel. En een goede service.
de beoordeling waar N.v.t staat aangevinkt, heb ik geen gebruik van gemaakt of vergelijking van.
Ik ben altijd prima geholpen. Goede communicatie en ze geven mijn auto de zorg die hij nodig heeft.
Goede service, vriendelijke personeel
Dit was de eerste keer dat we kennis gemaakt hebben met Vakgarage Van de Wal in Oirschot. De naam "Vakgarage" is hier terecht op z'n plaats. Van de vriendelijke ontvangst, planning, reparatie/onderhoud loopt alles gesmeerd en is het vertrouwen opgebouwd. Vooraf is duidelijk gecommuniceerd qua kosten voor wat wel en niet nodig en/of noodzakelijk is. Personeel is behulpzaam en geeft goed advies over te verwachten reparaties/onderhoud, kortom een professioneel bedrijf waar we graag terug komen.
Al het onderhoud wordt goed uitgevoerd. We kunnen altijd tussendoor langskomen voor een defecte lamp. Inmiddels ook onze camper hier in onderhoud.
Vriendelijk Degelijk Behulpzaam
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop en inruil bij deze garage. Het contact met Rico was prettig en maakte dat de koop snel gesloten was.
Je wordt er goed geholpen met duidelijke uitleg wat er is gedaan en de rekening is duidelijk uit gespecificeerd
Goed ontvangen door Rico legde alles netjes uit en neemt de tijd voor je. Auto is netjes afgeleverd. Blijf zo doorgaan
Kennis van zaken , er werd goed meegedacht en advies gegeven .de auto is netjes afgeleverd
Goede service. Voor een kleinigheid kun je altijd binnen lopen en helpen ze je meteen als het mogelijk is.
Ervaren personeel en het contact fijn en adequaat..
Onlangs heb ik schade gereden aan mijn auto. Ik hoefde maar te bellen en ik kon snel terecht. Ik kreeg mijn auto met beurt en al (in overleg), van binnen en van buiten gepoetst terug! Dankjewel! Ik ben heel erg tevreden en zou deze garage aan iedereen aanraden.
Op oudejaarsdag een kapotte band gereden, Roland gebeld en kwam meteen te hulp. Bedankt voor de goede service.
Altijd duidelijk in de afspraken en geen verborgen kosten. Denken mee voor de juiste oplossing.
Vriendelijk personeel. Vakbekwaam. Denken mee in oplossingen.
Bij Van de Wal een Volvo XC40 gekocht. Betrouwbaar gevoel bij deze garage. Prettig geholpen door Rico en Hans.
Prima ervaring. Goeie service en vakkundig.
Perfecte service
Het bedrijf oogt wat samengeraapt. Maar de medewerkers maken dat goed. Het geeft vertrouwen en ze hebben verstand van auto's. Jammer dat ze aannames lijken te doen en zaken 'in het werk' oplossen. Ze pakken dat dan wel op, maar liever een finale check uitvoeren en dan de auto aflever-gereed verklaren.
De mensen doen niets zonder overleg en denken goed mee met de klant
Fijne sfeer en communicatie. Bedankt voor onze nieuwe auto.
Industrieweg 34 c
5688 DP Oirschot