Mensen die meedenken met de klant
Probleem is verholpen en er is een nacontrole gedaan..
Goede service, deskundig
Er wordt overlegd wanneer er iets is of tzt komt wat te doen.
Tweedehands auto gekocht bij Harold. Goed advies en prima service gekregen tot nu.
zeer goed
Zeer tevreden over Vakgarage Koopman. Vriendelijke en professionele service, duidelijke communicatie en eerlijk advies. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben en echt met de klant meedenken. Onderhoud en reparaties worden netjes en vakkundig uitgevoerd. Absoluut een betrouwbare garage waar ik met een gerust hart terugkom!
Plezierig contact met alle medewerkers. Eerlijk en goed advies tegen een nette prijs.
Set nieuwe 4 seizoenen banden aangeschaft voor tesla model3. Goed advies en prima prijs
Goede inruil gekregen voor onze auto en daarom tot een mooie deal gekomen.
Zeerpersoonlijk
Goede ervaring van professionele vak garage!
Als nieuwe inwoner van Winterswijk ging ik langs voor een wintercheck voor de Ford Fiesta. Daarna werd alles snel geregeld voor een afspraak. Ik was onder de indruk van het professionele handelen, zowel bij de receptie als in de garage, Een verademing dat er nog zulke firma's zijn. Aangezien ik geen huisarts heb in Winterswijk, heb ik nog gevraagd of men mij misschien ook zo'n gedetailleerde gezondheidscheck zou kunnen geven. Daar kon men mij helaas niet mee helpen :-).
Een luisterend oor en prima service
Kwam voor het wisselen naar winterbandjes en dat verliep heel soepel en snel, ben zeer tevreden.
Alleen maar goede ervaringen gehad
Het enige puntje wat ik (achteraf) vond. Ik moest mijn distributie riem vervangen en daarbij werd meteen geadviseerd om dan ook maar ik ben vergeten wat er ook bij te vervangen. Dat maakte de reparatie een stuk duurder dan bij een andere garage. Kijk ik ben een leek, mij kun je alles wijs maken. En dat maakt dan ook dat ik denk hmmmm was dat nou echt nodig? Snap je? Verder geen opmerkingen. Ik ben echt fijn geholpen, vriendelijk snel en persoonlijk en dat vind ik heel belangrijk. Groeten, Cindy
Mijn tweede auto aangeschaft bij deze garage, erg tevreden over service
Ik heb hier een tijd geleden mijn eerste auto gekocht. Ben goed geholpen door Harrold en zeer tevreden met mijn aankoop
Korte lijnen en direct contact
Vriendelijk, kundig, netjes, redelijk, komen afspraken na!
Geleverde auto prefect afgeleverd zo als afgesproken!
Al sinds de vele jaren dat ik klant bij hun ben weet ik dat mijn auto voor onderhoud en reparaties bij Koopmans in goede handen is.
Blij met de aankoop van mijn nieuwe auto. De service was geweldig en zeer aardige mensen.
Word altijd vriendelijk te woord gestaan. Mocht er iets wezen word ik keurig gebeld
Rondweg Zuid 27
7102JD Winterswijk