Zeer vriendelijk en behulpzaam..goede service ..
Komt afspraken na.
Levert goed en kundig werk. Bespreekt ruimschoots eventuele problemen van de auto en eventueel te verwachten problemen aan de auto. Prijs is naar mijn gevoel in overeenstemming met de geleverde prestaties.
MeedenkeNee service. Prijs/kwaliteit verhouding is prima
Al jaren vaste klant. Duidelijke afspraken en volop service
Platte band. Uiterst vriendelijk, professionele hulp. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen aan mijn kennissen.
De prijs voor het wisselen van zomer naar winterbanden viel mij heel veel mee en de zomerbanden zijn nog gewassen ook voor een klein prijsje. Alleen wacht ik nog op de prijsopgave wat ongeveer de APK keuring zou gaan kosten, dit zou me per mail worden toegezonden.
goede en snelle hulp ook zonder afspraak !!!!!
Het opleggen van de banden ging prima. De afgesproken prijs via banden leverancier werd niet nagekomen (prijs was incl btw; zij rekenen ex btw). Daar ik de exacte prijs niet meer wist heb ik dit later via internet nagekeken. Toen ik dit terugkoppelde vertelde men mij het verschil terug te betalen.. Na 3 keer reclameren en beloftes was het nog niet geregeld. Ik heb nooit meer iets gehoord. Slechte afhandeling van de klacht.
Helaas wel een late reactie van u omdat de montage in JUNI 2015 is uitgevoerd maar toch wij zijn blij met de goede beoordeling over de geleverde kwaliteit van ons bedrijf helaas vinden wij het jammer van de lage cijfers alleen u heeft op internet banden gekocht en u weet ook dat u een overkomst met u internet bedrijf heeft en niet met ons u moet bij het internet bedrijf zijn hopelijk als u in de toekomst rechtstreek zaken met ons doet zullen die lage cijfers niet ontstaan Toch wensen wij u een gezond en gelukkig 2016 toe
👍 helemaal oke
Leveren goed vakwerk, klantvriendelijk
Jaarlijkse wissel van zomer/winterbanden.