We hebben een trekhaak laten monteren en een fietsdrager gekocht. Alles ging perfect volgens afspraak en we werden zeer vriendelijk ontvangen.
Goede communicatie, komen afspraken na, zeker een reden om terug te keren.
Ik heb met ASK Vak garage te oud Gastel een zeer prettige ervaring beleeft. Voor de afspraak een keurige offerte ontvangen voor plaatsen van een trekhaak. Via ANWB kampioen kunnen profiteren van extra voordelen zoals de Gratis Leenauto en tas met nuttige extra's ter waarde van 75€. Keurig geholpen door vakmensen, die alle vragen die ik vooraf had hebben beantwoord. Ook bij het afhalen van de auto, werd ik keurig geïnformeerd op de werking en waar ik op moest letten. Kortom een uiterst tevreden klant.
Werd heel snel geholpen. Prima uitleg over offerte
snel en deskundig
Prima service Ben geweest voor het plaatsen van een trekhaak Goeie uitleg achteraf En gebruik kunnen maken van vervangt vervoer Super
Wederom is dit weer uitstekend gedaan, prima service en goede uitleg gekregen.
Trekhaak laten plaatsen en de auto keurig op tijd weer, gewassen, op kunnen halen.
Hele goede service en kwaliteit
In de afgelopen 30 jaar heb io de nodige garages bezocht. Nooit eerder heb ik familie en vrienden naar een garage verwezen, behalve bij deze vakgarage.
Afspraak nagekomen
Dure reparatie na verkeerde diagnose. Na verschillende toezeggingen van de eigenaar wacht ik na 1,5 maand nog steeds op een oplossing. Hij laat helemaal niets horen . Onderdelen vervangen wat niet nodig was , hij komt alleen met onzinverhalen!!!
Dit is een aanrader
Zeer professioneel en vakkundig alles afgeleverd en denken heel goed mee met de klant
Zie hierboven
Bij het ophalen van de auto, alles goed uitgelegd. Goed werk, positieve ervaring.
Was goed
Goede uitleg en services
Goed advies en na de modificatie tevreden met het resultaat.
Heel goed
Probleem werd snel verholpen, auto werd ook gewassen.
Afspraak gemaakt. Daarna nog gecommuniceerd via telefoon om puntjes op de I te zetten. Alles perfect verlopen.
Fijne en nette mensen die weten waar ze over praten