prima communicatie, netjes en goede uitleg/afhandeling
Een trekhaak laten monteren ze hebben keurig werk geleverd.
Ik liet hier een trekhaak monteren. De afspraak werd gemaakt en alles werd keurig via de mail bevestigd. Ik kreeg een prima leenauto mee en de montage was klaar op het afgesproken tijdstip. De montage is uitstekend uitgevoerd. Het bedrijf heeft een mooie showroom waar genoeg te bewonderen is, dus als je daar moet wachten is dat geen straf!
4 nieuwe banden laten leggen. Supersnel en vriendelijk geholpen. En de auto kreeg ik gewassen terug. Dat is pas service
Vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak.
Altijd tijd voor goede uitleg
net bedrijf met vriendelijke mensen.
Top!!
Goede service Goed overleg betreft de reparatie die moest worden uitgevoerd
Gewoon beregoed
Oude stijl garage waar je een goed advies krijgt, auto op tijd klaar en nog gewassen ook. Ook de uitleg voor de montage van de fietsendrager op de trekhaak vond ik top.
Prima werk, als afgesproken. Denken met klant mee
Alles is volgens afspraak verlopen.
Ik kan zelf niet goed lopen. Ze haalde en brachten de auto weer thuis. Toppers zijn het stuk voor stuk. Auto word ook prima gerepareerd
goed vakmanschap gedegen montage trekhaak
Goede service en kwaliteit
Goed en snel geholpen, alleen vergeten te melden dat de auto klaar stond.
Gewoon goed,netjes, eerlijk en duidelijk
We hebben een trekhaak laten monteren en een fietsdrager gekocht. Alles ging perfect volgens afspraak en we werden zeer vriendelijk ontvangen.
Goede communicatie, komen afspraken na, zeker een reden om terug te keren.
Ik heb met ASK Vak garage te oud Gastel een zeer prettige ervaring beleeft. Voor de afspraak een keurige offerte ontvangen voor plaatsen van een trekhaak. Via ANWB kampioen kunnen profiteren van extra voordelen zoals de Gratis Leenauto en tas met nuttige extra's ter waarde van 75€. Keurig geholpen door vakmensen, die alle vragen die ik vooraf had hebben beantwoord. Ook bij het afhalen van de auto, werd ik keurig geïnformeerd op de werking en waar ik op moest letten. Kortom een uiterst tevreden klant.
Werd heel snel geholpen. Prima uitleg over offerte
snel en deskundig
Prima service Ben geweest voor het plaatsen van een trekhaak Goeie uitleg achteraf En gebruik kunnen maken van vervangt vervoer Super
Wederom is dit weer uitstekend gedaan, prima service en goede uitleg gekregen.