Goed werk geleverd en duidelijk uitgelegd. Gebruik van 'gratis' leenauto niet toegelicht en bleek dus ook niet gratis.
-Auto ongevraagd gewassen en daarvoor kosten gerekend! -Volgens het autovolgsysteem had ik meer kilometers gereden dan daadwerkelijk (begin-en eind kmstand genoteerd) 24 ipv 21 km; 23 km berekend op factuur -Er liep een grote hond los in de winkel, is niet iedereen van gediend!
De e-Golf had aan de binnenzijde versleten banden. Banden vervangen, gebalanceerd en auto volledig (4 wielen) zeer nauwkeurig uitgelijnd (met rapportje van voor en na situatie met uitleg). En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs!
Anel en efficiënt geholpen voor een goede prijs en zeer vriendelijk
Snel geholpen aan juiste banden en velg en prima prijs kwaliteit verhouding, aanrader!
De trekhaak is netjes en professioneel gemonteerd. Mij is aan de telefoon,bij het maken van de afspraak, bij het afleveren en het ophalen van de auto meerdere keren gevraagd of ik een kentekenplaat wilde hebben die in vergelijking bij anderen veel duurder is. Daarnaast is er ongevraagd een proefrit met de auto gemaakt wat mijn inziens voor een trekhaak niet relevant is. Uit proefrit kwam uiteraard een technisch mankement naar voren wat de garage graag wilde verhelpen. Bij de wasstraatservice moet zelf worden aangegeven dat deze niet gewenst is anders ongevraagd wordt de auto gewassen voor 7,50 euro. Ik was mijn auto enkel met de hand en was vergeten dit te melden. Al met al zijn de randzaken veels te commercieel ingesteld en komt dit niet over als serviceverlening.
Je wordt vriendelijk en goed geholpen. Ook bij een spoedgevalletje wordt altijd geprobeerd ruimte te maken. prima!
Vriendelijk en goed personeel. 1 mooi team
Goed ontvangen na een autorit van een uur. Kopje koffie aangeboden gekregen. Na afloop van het plaatsen van de trekhaak was mijn auto ook nog gewassen. Papieren allemaal in orde.
Auto rijd weer als top!
Nette en goede service.
Wilde tijdens vakantieperiode nog snel een trekhaak laten plaatsen. Is binnen 1 week gerealiseerd.
Geen klachten
Heel erg vriendelijk en begripvol geluisterd naar mijn verhaal. Het vertrouwen was snel gewonnen. Fijn vind ik ook, dat ze meedenken en verder kijken. Kortom heel blij met de hulp en service.
waarom `n 7 polige aan de trekhaak gemonteerd??? ik had nog gezegd dat mijn fietsen drager 13 polig was.!!! er is wel `n verloop bij geleverd, maar dit is voor mij heel veel werk, heb de buurman nodig om mij te helpen, heel jammer, misschien kan dit nog worden veranderd, er was ook geen kniematje meegeleverd.
Aardige mensen
Mooie garage met behulpzame mensen. Goed en vrijblijvend advies gekregen.
Behoeft geen toelichting
Transparant
Zeer vriendelijk, heel netjes gewerkt, meedenkend, erg prijsconcurrend.
Prettige ervaring tijdens het maken afspraak duidelijke uitleg van offerte en bij het op halen van de auto oude onderdelen ter inzage en uitgelegd reden vervangen en de auto gewassen Tot service tot de volgende keer
Super geholpen. Prima prijs. Goede uitleg vd reparatie. En als bonus: auto helemaal uitgestofzuigd, en mijn auto gewassen in hun eigen wasstraat. Zo wil je dat een beurt aan een auto wordt gedaan. En…..de koffie was ook gratis :)
goede en duidelijke dervice