Prima garage. Er werken goede en vriendelijke vakmensen. Tijdens het wachten kun je gebruik maken van de, gratis, koffie corner. Er wordt meegedacht in het voordeel van de klant, niet voor eigen gewin.
Garage waar wil je auto onderhoud doen, gewoon vertrouwen!
Prima trekhaak en fietsdrager. Zeer goede service met duidelijke uitleg. Zeer zeker aan te raden.
Per mail ASK benaderd en de volgende dag ben ik al gebeld voor het maken van een afspraak en alles goed door te spreken wat de mogelijkheden waren voor het plaatsen van een trekhaak. Ze hebben mij goed voorgelicht en mij het makkelijk gemaakt voor een keuze. Trekhaak is binnen een halve dag geplaatst dus in de ochtend brengen en tegen de middag weer ophalen.
alles zoals afgesproken
Alles verliep volgens afspraak. De leenauto stond klaar en al vroeg in de middag konden we de auto weer ophalen.
Snel afspraak kunnen maken, snelle en prettige communicatie en uitleg, goed en vakkundig werk, en service qua leenauto ook goed geregeld. Alles top eigenlijk.
Fijne garage met duidelijke afspraken en heldere communicatie.
Werd goed , snel en vakkundig geholpen
Goed werk afgeleverd en een prima trekhaak .
Duidelijke informatie vooraf, goede en snelle afhandeling. Extra uitleg en goede service.
Hallo, Goede uitleg offerte , Vriendelijk personeel, Nemen de tijd voor je , Snelle service.
Jammer dat ik moet betalen voor de kilometers naar huis in Bergen op Zoom en terug met de leenauto ! Tenslotte is er genoeg winst gemaakt met het plaatsen van een nieuwe trekhaak !!
Goed en snel terecht afspraak kunnen maken
Helder contact, denken mee en geven goed advies.
Super service
Snelle en professionele service
Bij het eerste contact met het bedrijf had ik gelijk een klik. Makelijk in omgang komen hun afspraak na goede prijs verhouding goedkoper dan hun collega trekhaak monteerde tebedrijven.
Altijd behulpzaam. Locale vakgarage met kennis van zaken.
Gewoon top, afspraken goed nagekomen.
Trekhaak onder onze auto gemonteerd keurig netjes volgens afspraak! Ik zou zeker volgende keer weer terug gaan als ik weer een trekhaak nodig heb!
Werken netjes vakmensen
Duidelijke afspraken over werkzaamheden en prijs. Geen lange wachttijd. Goede service, vriendelijke mensen.
All Season banden onder de auto laten zetten. Waren niet op voorraad maar konden toch besteld worden en zelfde middagnog onder mijn auto.