Werd goed , snel en vakkundig geholpen
Goed werk afgeleverd en een prima trekhaak .
Duidelijke informatie vooraf, goede en snelle afhandeling. Extra uitleg en goede service.
Hallo, Goede uitleg offerte , Vriendelijk personeel, Nemen de tijd voor je , Snelle service.
Jammer dat ik moet betalen voor de kilometers naar huis in Bergen op Zoom en terug met de leenauto ! Tenslotte is er genoeg winst gemaakt met het plaatsen van een nieuwe trekhaak !!
Goed en snel terecht afspraak kunnen maken
Helder contact, denken mee en geven goed advies.
Super service
Snelle en professionele service
Bij het eerste contact met het bedrijf had ik gelijk een klik. Makelijk in omgang komen hun afspraak na goede prijs verhouding goedkoper dan hun collega trekhaak monteerde tebedrijven.
Altijd behulpzaam. Locale vakgarage met kennis van zaken.
Gewoon top, afspraken goed nagekomen.
Trekhaak onder onze auto gemonteerd keurig netjes volgens afspraak! Ik zou zeker volgende keer weer terug gaan als ik weer een trekhaak nodig heb!
Werken netjes vakmensen
Duidelijke afspraken over werkzaamheden en prijs. Geen lange wachttijd. Goede service, vriendelijke mensen.
All Season banden onder de auto laten zetten. Waren niet op voorraad maar konden toch besteld worden en zelfde middagnog onder mijn auto.
kapotte dieselleiding, binnen 2 dagen geregeld super geholpen
Prima service en de trekhaak is vakkundig en snel geplaatst
Vakkundige vakgarage. Snelle en goefe service
ondanks de vreemde storing werd ik zeer goed geholpen met een leenauto en haal en breng service
goede service
We zijn heel blij met deze garage. Er wordt door iedereen goed meegedacht. Wat kan wel, wat niet en wat is beter voor je (voertuig). Nooit te beroerd om even wat langer te blijven om ons bij een calamiteit op te vangen.
Perfect gemonteerde trekhaak goede service
uitstekende service
Nog geen ervaring met het de trekhaak, dus daarover geen mening. Wel plezierig dat er een "kussentje" werd meegeleverd om schade aan de auto te voorkomen.