Bij garage Vlemmix word ik altijd geholpen als klant, de klant is daar nog koning! Top heren.
Kom al jaren bij dit familie bedrijf. Super klantvriendelijk, altijd tijd om te helpen, meedenken in oplossingen. Snelle service.
Vriendelijke mensen, die weten wat ze doen. Ik ben deskundig en snel geholpen.
Proberen iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen
Betrouwbaar, open, eerlijk, behulpzaam en ze denken (allemaal) goed/fijn mee. TOP!
Goed gespoten!
Snelle service
Goed en vriendelijk
Goeie ervaring
Geweldig geholpen met mijn schakelprobleem Audi Q3. naar zijn 1 terug schakelen ging bijna niet meer. Hebben de heren keurig opgelost. Mijn dank is groot.
Super service snel en goed geholpen!
Fijne garage
Ze staan voor je klaar,met raad en daad
Altijd prima
Kwam om 1200 uur bij Vlemmix aan met een kapotte auto. gates Multi V riem was kapot. Auto reed geen meter meer. Om 1600 uur stond deze weer gereed. Rob, Leo en Amro heel erg bedankt. groet, Danny
Op alle vlakken geweldig, komen alle afspraken goed en eerlijk na.
TOPSERVICE
Meer dan uitstekende garage, vrij uniek, vaklui pur sang
Komen afspraken na
Komen hun afspraak na en zijn nog correct van prijs in deze dure tijd,
Afspraak maken en nakomen zoals het betaamt.
Netjes en correct geholpen, een belletje vooraf over wat er nodig was
Altijd vriendelijk goeie service
Goed geholpen denken met je mee een echt no nonsens garage
APK keuring werd grondig uitgevoerd, kleine reparaties ter plekke gedaan. Dit geeft een veilig gevoel.