Fijne mensen om daar je auto te laten onderhouden.
probleem met de motor . niet meteen duidelijk wat het was maar ze bleven door zoeken en hebben het verholpen
Stond met pech, woon er 100 km bij vandaan, ben geen klant, super snel en voordelig geholpen.
Kom er al jaren. Niks op aan te merken. Fijn familie bedrijf
Wordt altijd vriendelijk, geholpen, uiterst tevreden !
Prima ervaring en alles naar tevredenheid gerepareerd
Zeer goed geholpen
Eindelijk een garage waar je niet afgezet wordt
super service, goede deskundigheid
Grote beurt gehad met allen datgene wat noodzakelijk is. Super service.
aan te bevelen
Super goed en snelle behandeling.
Beurt is prima uitgevoerd. Prijs in verhouding goed Prima service Leo bedankt.
Goede ervaring, snel geholpen.
Eerlijke mensen met vakkennis over onderhoud en schadeherstel! Ook nog tijd voor een bakkie koffie en auto thuisbrengen! Onze Yaris hybride kan er weer een jaartje tegen
Ben er voor de APK van de auto van mij dochter geweest. Prima geholpen. Alles duidelijk uitgelegd. Goede prijs.
Erg tevreden over de behandeling. Snel en eerlijk geholpen!
Super goed gedaan . Hij rijd weer prima. Tevreden!!!!
Plots panne aan de seder enkele maanden aangekochte Jeep. Staan direct voor je klaar.
aanrader Goed eniet duur
Goed adres,eerlijke service
Zeer goede vakkundige monteurs. Een afspraak werd er tussen gezet om de auto zsm te repareren. Erg gezellige en ongedwongen sfeer.
Laagdrempelig in contact en transparant in prijs
Je weet dat het goed Gebeurd en dat je op de juiste plaats voor je auto bent .
Ik vind het prettig om bv. direct contact te hebben met betrokken monteur, daar een vraag aan te mogen stellen en een vakkundig antwoord te krijgen. Een gemoedelijke sfeer is hierbij voor mij een top!