Vriendelijk en vakkundig geholpen.
GOED
Vriendelijk en snel klaar
Een echt familiebedrijf, en dat merk je!
Top service gebeld voor apk dezelfde dag nog geregeld!
Ken de jongens al jaren
Auto voor een onderhoudsbeurt gebracht. Helaas geen leenfiets om weer thuis te komen, terwijl m'n auto de hele dag bij de garage was. Er was een bescherming tegen E10 toegevoegd, maar mijn 5 jaar jonge auto zou daar al tegen beschermd moeten zijn. Onnodig dus, in mijn ogen. Ook werden ruitenwissers zonder overleg vervangen. (Dat had ik zelf ook gekund) De prijs voor het onderhoud was wel netjes
Prima garage!
Mijn ruitenwisser was kapot. Belde om 1500 uur naar Vlemmix. De ruitenwisser was niet op voorraad Rob heeft snel een ruitenwisser gehaald en gemonteerd. ik kon mijn weg vervolgen naar Nijmegen. Broers Vlemminx bedankt !!
Altijd goede service, Gezelligheid, eerlijkheid en gewoon goed zonder gedoe
Hardwerkende kerels, met een passie voor motoren. Familie bedrijf, die weten waar het om gaat. Wij veilig op de weg zonder een een belazerd gevoel. Dank jullie wel!
Hele fijne, snelle service en deskundig personeel.
Ja goede garage met vakmensen, goeie service en nemen de tijd om bv een storing te vinden en op te lossen zoals bv uitzoeken waarom mijn verwarming in de auto niet warm werd is opgelost bij het goede onderdeel.
Snelle en vakkundige APK en correcte opgave van de kosten.
Kreeg auto moeilijk aan de praat, naar de garage gegaan, auto aan de oplader gezet door Leo. Volgende dag telefoontje, accu moest worden vervangen, paar uur later was t al gepiept, loopt weer als een trein!
Direct aan de beurt en snel klaar
Vriendelijk. Goed advies. Vakwerk. Kwaliteit en alles volgens afspraak
Fijn bedrijf
Deskundig, snelle en zeer goede service
Altijd gezellig bij de broertjes Vlemmix, de heilige koe is lekker verwend en ik ook met een lekker bakkie koffie
Goede service, goed personeel. Gewoon een prima garage
zeer goed
Eindelijk een garage die je helpt en je geen poot uitdraait
Door de vriendelijkheid en snelle service al verschillende jaren klant
Mijn Audi weggebracht voor banden en grote beurt. APK ook gedaan. Geweldig. Audi rijdt weer soepel en ligt als een tank op de weg. Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.