Prima garage.
Setje nieuwe Vredestein banden all weather gekocht. Goed advies van tevoren, ik kon snel terecht. Goed gemonteerd en niet te duur. Prima.
Goed geholpen
Goede vakkundige mannen!
Goede prijs kwaliteit. Goede service, kwamen winterbanden ophalen om deze er op te leggen.
Kreeg een vlotte medewerking en men denkt met u mee. Verder is de onspannende omgang met mij als klant voor mij van groot belang.
Zeer klantvriendelijk; gebroeders denken mee, staan altijd klaar en werken snel.
En betaalbaar
Helder kostenplaatje vooraf en goede communicatie hierover. Auto loopt weer als een zonnetje, zelfs de ‘kraak’ in de deur is op eigen initiatief verholpen. Aan te bevelen
Ik had mijn auto gebracht om een reparatie te laten doen. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goede communicatie, geen geblablabla en je weet waar je aan toe bent. Erg fijn.
Ben altijd goed geholpen en zeer vriendelijk personeel.
Goeie service
Ik heb maandag gebeld voor een spoedje en kon dinsdag direct terecht, ben vriendelijk en vakbekwaam geholpen.
Snel en goed geholpen!
Snelle keuring met eerlijke bevindingen.
Mijn band was lek, ik heb hem (net toen ze gingen sluiten) op zaterdagmiddag neergezet, maandag erop weer opgehaald voor een billijke vergoeding.
Tijd voor de klant, bakkie erbij en prima reparatie.....
Super goed geholpen
Word altijd netjes en correct geholpen.
Altijd bereid om te helpen
Fijne mensen om daar je auto te laten onderhouden.
probleem met de motor . niet meteen duidelijk wat het was maar ze bleven door zoeken en hebben het verholpen
Stond met pech, woon er 100 km bij vandaan, ben geen klant, super snel en voordelig geholpen.