afspraak = afspraak
Afspraak binnen 1 dag, duidelijke communicatie over status, kundig en vriendelijk personeel.
Altijd vriendelijk en staan altijd voor je klaar ,zelfs soms gratis !!!Fijne begeleiding en altijd hulpvaardig ,alle tijd voor uitleg,onder het genot van een kopje heerlijke koffie!! Kan niet beter!!!
jullie hebben mij goed geholpen met de Kia bedank
Vriendelijkheid is niet het enige dat een verkoper nodig heeft. Ook aandacht voor het product is belangrijk. Door drukte is niet alles in een keer mogelijk, maar ik hoop natuurlijk dat de mat en vooral het instructieboekje spoedig aan mij worden overhandigd.
Vriendelijke accurate correcte benadering. Goede service. Betrouwbaar en deskundig.
Vriendelijk, openheid, en een fijne service.
Zojuist mijn nieuwe auto opgehaald. Vlotte verkoop, relaxte sfeer, veel mogelijk en ondanks de hectiek (want drukbezochte garage) toch het gevoel van persoonlijke aandacht gekregen.
Goede en duidelijke weet waar je aan toe bent
Zie boven
Goed overleg over dingen die evt extern gedaan moeten worden (software update van een merk). Dus slim plannen, dan heb je er zelf geen omkijken naar.
Duidelijke heldere en prettige communicatie.
Klantvriendelijk. Komt afspraken na. Als klant wordt je correct geïnformeerd.
Top en vriendelijk
Auto voor de eerste keer voor onderhoud en APK weggebracht. Alles is netjes nagekeken en de noodzakelijke reparaties zijn keurig telefonisch uitgelegd. Ook een goede prijsindicatie voorafgaand. Heldere en eerlijke factuur.
Langs gereden zonder afspraak voor nieuwe accu. Geweldig en zeer vriendelijk geholpen!!!!
Bij garage binnen komen is voor ons een gevoel als gewoon thuis komen . Alle heren altijd even vriendelijk en beleefd. Onze ervaring van klanten van 76/86 jaar
Grote beurt en APK uit laten voeren. Zij doen wat ze beloven, goede communicatie en duidelijke afspraken. Je weet waar je aan toe bent! Ik beveel deze vakgarage dan ook iedereen aan! Vakgarage Jelsma, Bedankt voor de zeer goede service en tot volgende jaar!
Goede service, denken mee en zijn ook nog gezellig :)
Zoals gewoonlijk werd tijdig met mij overlegd over een dure, maar noodzakelijke, reparatie. De klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn enorme pluspunten van deze garage.
Goed werk, prima service.
Hele goede service. Ik ben snel geholpen en alles was snel weer gemaakt. Hele goede ervaring dus.
Plezierige behandeling, onderhoudsbeurt volgens boekje
Ik koop niet zo heel vaak een andere auto en in 2022 begon ik afscheid te nemen van mijn oude trouwe Volvo en ben gaan zoeken naar een BMW 5 Touring van 2012 of later voor een nette prijs. Meteen was het raak, ik liep de showroom binnen en was verkocht , daar stond een prachtige High Exexecutive Individal BMW 528Xi Touring. Proefrit gemaakt , auto gekocht. Kort daarna heeft de auto de voorbereidingen gehad voor een goede start met op advies van Garage Jelsma ook zaken die misschien niet acuut nodig waren echter wel aan te belelen. En zo geschiede. Een maand later zou de auto klaar zijn toen er nog een probleem was opgetreden met de motor, dat heeft Garage Jelsma keurig en tot volledige tevredenheid opgelost! Begin April 2022 is de auto uitgeleverd, geweldig! Al met al kan ik deze vakgarage met kernwaarden als eerlijk, oprecht, klantgericht, zakelijk en bovenal niet kletsen maar doen van harte aanbevelen!
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar