Snelle service en persoonlijke benadering ( ze kennen de klant en diens situatie)
Een niet alledaagse vervanging van een verborgen batterij, netjes en vakkundig uitgevoerd.
Goed overleg- en uitvoering van datgene wat afgesproken wordt.
Prima, goede ervaringen al jarenlang.
Ontzorgen perfect: snelle service, informeren wat met auto gaat gebeuren en geven vervangende auto.
Een hartelijk welkom en een professioneel advies
Vriendelijk, toegankelijk en wordt snel heholpen
goede, vriendelijke en snelle service
telkens duidelijke informatie over de techniek en te verwachten kostenplaatje. uitgevoerde reparaties voldoen aan de verwachting.
Gunstig
Zoals altijd goed en betrouwbaar
Word altijd vriendelijk en goed geholpen.
Zeer positief. Vlot en naar wens geholpen.
heel positief
Vakgarage Jelsma zal altijd even bellen en vragen als er iets moet worden gerepareerd wat wat duurder is. Ik kreeg korting bij mijn onderhoudsbeurt omdat ik de auto bij hun heb gekocht. Het personeel is altijd vriendelijk! Fijne garage!
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar