1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

zeer slechte ervaringen met dit bedrijf en totaal niet klantvriendelijk ze liegen dat t gedrukt staat en voor al die patrick jelsma apk keuringen steld daar niet veel voor maar rekenen wel geld wij kopen daar een auto en de volgende dag staan we al met pech de service is echt niks en patrick onklantvriendelijk dus mensen wees gewaarschuwd want wil je lopen moet je bij jelsma rotzooi kopen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige tijd geleden met een buurjongen een auto gekocht bij garage jelsma te rozendaal na een goed gesprek met eerste verkoper Maarten een afspraak gemaakt voor een proefrit na het drinken van een kopje koffie stond de auto keurig klaar om de proefrit te gaan maken ik moet dan ook zeggen dat deze proefrit geslaagd was tijdens de afhandeling Van mijn buurjongen met verkoper Maarten viel mijn oog op een mooie Opel Corsaik kwam in gesprek met Patrick , ik vond het een prettig gesprek Ben toch maar even een proefrit gaan maken richting het werk van mijn vrouw om de auto te laten bewonderen en ik moet zeggen zij was enthousiast ik heb haar de condities uitgelegd op welke voorwaarden wij deze auto konden aanschaffen bij de garage gelukkig ging zij hiermee akkoord. In de koopovereenkomst hebben wij afgesproken om spatlappen voor en achter en een set parkeer sensoren te laten monteren en ik moet ook dat is na volle tevredenheid uitgevoerd de afleveringsbeurt is keurig uitgevoerd sterker nog tijdens de beurt is er ook nog een nieuw set remblokken gemonteerd bij de Corsa is het plaatsen van een dubbele bodem plaat mogelijk alleen is dat bij Opel een optie op de vraag of hij eventueel nog ergens aan een een bodemplaat kon komen was het antwoord ja dan moet ik is een keer kijken wij rijden nu reeds vier maanden in deze auto en wat schetst mijn verbazing dat vorige week verkoper Mararten mij belde met de mededeling kunnen wij jou nog blij maken met een bodemplaat je mag rustig weten ik was verbaasd dat na vier maanden er een telefoontje kwam met deze mededeling Ben hem dezelfde dag nog op gaan halen en de vraag gesteld wat hij eventueel moest kosten het antwoord ligt voor de hand het was service. Uiteraard gaat er ook wel eens wat mis maar ik ben er stellig van overtuigd dat dit bedrijf er alles aan doet om de dingen zo goed mogelijk voor ons als klant op te lossen daar ben ik inmiddels wel achter gekomen. er bestaat immers ook geen kok die naar elke mond kan koken. voor mij en mijn buurjongen een goede garage en dat is dan ook de reden dat ik dit wilde schrijven. Ik kan dan ook deze garage bij iedereen aanbevelen,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een bmw gekocht bij jelsma. Na een uitgebreide proefrit deze fijne auto gekocht. Tijdens mijn garantie problemen gehad met de standkachel die zeer netjes zijn opgelost. Een fijne garage waar men een goed advies krijgt en men erg klant vriendelijk is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vakgarage! Het valt wel mee met deze kreet. Peugeot 206 gekocht met een hoop mankementen. Dat verwacht je niet van een vakgarage.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en altijd heldere uitleg over gerepareerde of vervangen onderdelen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fijn autobedrijf, ook zeer kundig te woord gestaan door Jan Maarten Stienstra. Zeer fijne ervaring waar rust en tijd wordt genomen ook voor de kleinere dingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed Meedenken En zoeken naar passende oplossingen Ik ben al 10 jaar vaste klant! En Koop hier altijd mijn auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn geholpen bij de aankoop van mijn mazda 3 mps. Oprechte service en hey enigste autobedrijf wat ik hen mee gemaakt dat een occasion direct op de brug zet als je dat wens!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Onlangs een BMW gekocht bij Grarage Jelsma. Gekocht bij de uiterst correcte verkoper Jan Maarten. Alles verliep zoals afgesproken zoals het hoort. Rij er nu 2 maanden mee en ben zeer tevreden met de auto Ben ook heel tevreden met dit bedrijf en zal een volgende auto hier ook zeker gaan aanschaffen en familie en vrienden dit bedrijf ook aanraden. Ook de service met het monteren van mijn nieuwe banden was geweldig! . Heren, ga zo door!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een service, niks dan lof voor deze garage. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bij probleempjes staat garage jelsma meteen voor je klaar. Vriendelijk behulpzaam en deskundig. Ik kan Garage Jelsma aan iedereen aanbevelen. Mij hebben ze als vaste klant

2 sterren: slechter dan verwacht

Afspraak gemaakt via de mail m.b.t. een gebruikte auto die op hun site stond vermeld. Bij komst,stond de auto helaas niet klaar. Auto was niet schoon,zowel van binnen als van buiten niet en stond nog aan de accu-lader. Verder zou de auto volledig dealer-onderhouden zijn.Bij inzage in het onderhoudsboekje was de laatste 100.000 km niet meer aantoonbaar......Ook 495 euro afleveringskosten op een gebruikte auto vind ik een slechte zaak. Verder kwam de verkoper mij een beetje TE joviaal over,met echt een handelaarsmentaliteit. Ik durfde hier geen auto te kopen in ieder geval.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct werkende garage, durf er ongezien een auto te kopen. Ze zijn hier erg klantvriendelijk en service gericht! Afspraak is afspraak en daar hou ik van. Geen verrassing achteraf. Ik heb inmiddels al een aantal jaren diverse auto\'s in onderhoud naar volle tevredenheid!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede garage! Eerlijk en betrouwbaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na jaren prima onderhoud aan mijn auto, is mijn werk situatie gewijzigd en heeft garage Jelsma tevens de verkoop geregeld. Men communiceert duidelijk en is transparant, reden voor mij om naar deze garage te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs mijn auto op gehaald bij Grarage Jelsma. Gekocht bij de uiterst correcte verkoper Jan Maarten. Het betreft een Ford Focus uit 2010. Alles verliep zoals afgesproken zoals het hoort. Rij er nu 3 maanden mee en had een rammeltje in het dashboard, na een telefoontje en een bezoekje perfect verholpen. Ben heel tevreden met dit bedrijf en ben er nu al zeker van dat ik daar weer mijn volgende auto koop. Heren, ga zo door!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Patrick Jelsma runt een mooi familiebedrijf en verkoopt gewoon prachtige auto\'s voor een zeer acceptabele prijs. Hij doet op een hele ontspannen manier zaken met je en geeft je een goed gevoel over jouw transactie. Wat ons betreft een aanrader in garageland.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte ervaring !! Bedenk goed of je hier een auto wil kopen. Ik raad het ten zeerste af. Ik heb hier een auto gekocht (april 2015) en helaas is me dat slecht bevallen. Na aankoop bleken de volgende dingen mis en de reactie van de garage erop was het volgende : 1. Het bleek een rokersauto : (vooraf niet geroken ivm recente schoonmaak ) reactie garage : ik had het kunnen ruiken. 2. Het bleek een duitse import auto : heb ik niet naar gevraagd, had ik kunnen zien/vragen bij bezichtiging 3. Onderhoudshistorie zoals beloofd in de advertentie was niet aanwezig : had ik naar moeten vragen, gaan we niet achteraan om dit op te diepen. 4. NAP niet aanwezig ( als ik deze gezien had, had ik kunnen zien dat er iets aan de hand was met kilometers) : wat is het probleem ? 5. Vele opties zoals in de advertentie aangeprezen ( leren stuur, cruise control, voorstoel-verwarming, getinte ramen etc.) waren niet aanwezig (zoals in de advertentie) : had ik moeten zien bij bezichtiging, gaan we niets aan doen ! 6. Tot slot : bij het koopcontract bleek ik afstand gedaan te hebben van mijn standaard bovag garantie ( kleine letters) : geen reactie van de garage. Het is natuurlijk ook de onderzoeks plicht van de koper en maar ook meldingsplicht van de verkoper. Ze zijn uiteindelijk erg stug en bot geweest bij de afhandeling van mijn klacht. Als ik deze zaken van te voren had geweten, had ik hier nooit een auto gekocht. Na tussenkomst van de BOVAG bemiddeling heb ik eindelijk mijn oude auto terug ,en hebben ze de auto teruggenomen. Maar ben wel 1300,- euro lichter ! Het lijkt er erg op dat ze precies weten wat ze doen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima garagebedrijf. Vriendelijke mensen. Vooral Patrick ? Toffe peer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kom altijd met veel plezier terug bij garage Jelsma! of het nou gaat om een auto of een lampje het personeel staat altijd klaar! Vriendelijk en professioneel, ook word er aan de afspraken gehouden. Ik beveel dit bedrijf zeker aan voor iedereen. En ben blij met de fijne gang van zaken! Garage Jelsma bedankt!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naar aanleiding van een review van vorige week wil ik mijn excuses aanbieden aan de medewerkers van autogarage Jelsma. Het was niet mijn bedoeling om jullie door het slijk te halen. Ik was teleurgesteld vanwege dingen die niet in orde waren aan de auto. Maar als het gaat om de service, en 100% klantvriendelijkheid verwijs ik naar de punten hieronder. Nogmaals mijn excuses.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar juli een hele mooie tweedehands auto gekocht bij Jelsma voor een eerlijke prijs. Auto klopte volgens Jelsma 100%, wat later ook bevestigd is door een specialist. Helemaal prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top bedrijf!! Goede en snelle service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaring ********** mensen koop daar geen auto ik heb daar een auto gekeken en overeenkomst mondeling gemaakt wou nog hand geld geven zei die man Patrick hoef niet word is word ben ik weggreden 15 minuten later wou ik doorgegeven dat ik auto komt ophalen ja hoor auto is verkocht na andere. Van daar raad ik u niet aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaringen. afspraken worden nagekomen. vertrouwd adres

Ringallee 104

6891 BG Rozendaal

Over Vakgarage Jelsma

Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar

Over Vakgarage Nederland