Prettig, vriendelijk, vakkundig.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een zoekopdracht gegeven voor een gebruikte auto en dat is naar alle tevredenheid gelukt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We konden direct een testrit maken toen we redelijk impulsief kwamen kijken voor een auto (occasion). Besloten de auto te kopen, en de afspraken voor de oplevering werden netjes nagekomen. Weliswaar niet in één keer (waren iets vergeten), maar uiteindelijk alles netjes. Prettige sfeer, jong team, behulpzaam. EN het belangrijkste; in onze beleving een goede deal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, servicegericht, open en eerlijk bedrijf en netjes in de prijs. Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb met de zijkant van mijn auto een muurtje geschampt in een parkeergarage. Het is een wat oudere auto, dus opnieuw spuiten is een te kostbare reparatie. De mensen van Jelsma hebben daarom volledig kosteloos de schadeplek gepolijst zodat je de schade nauwelijks meer ziet! Fantastisch meegedacht en hele fijne service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb uitstekend ervaringen met deze garage en kom er dan ook al jaren. Ze zijn vriendelijk en deskundig, kleine reparaties worden tussen de bedrijven doorgevoerd. De gratis leenauto als de auto langer onderhanden moet worden genomen, is ook erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle en vakkundig service. Band was snel vervangen ondanks dat het vrijdagmiddag was en druk. Geweldig. dank.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

De auto is netjes afgeleverd en de daarbij benodigde onderhoudsbeurt is ook compleet uitgevoerd waarbij de nodige onderdelen zijn vervangen. Een paar probleempjes ontdekt en die werden ook weer netjes opgelost, zelfs op zaterdag. Tot nu toe zeer tevreden met de auto en de service van garage Jelsma.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen zijn altijd ZEER GOED. Klein bedrijf met flexibele en accurate mensen, goede service. Geen lange wachttijden. Vriendelijke benadering. Professionele instelling.

positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitdagende periode met storingen gehad, maar ze geven niet op en uiteindelijk wordt er altijd een oplossing gevonden. Maarten en Patrick denken mee in het belang van de klant en doen aan duurzame klantenbinding!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom al jaren bij Garage Jelsma. Super service!! Zo denken ze altijd mee, geven ze eerlijk advies, en niets is teveel! Het zijn de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld de vervelende vogel poep die tijdens de bandenwissel gewoon gelijk word weggespoten, want word er gezegd, dat is zonder van de lak... Dat noem ik gewoon Top Service!! Maar ook prijs/kwaliteit is zeer goed. Eerlijk advies, vervangende auto, het word allemaal goed geregeld. De koffie staat altijd klaar en de hele team is deskundig en heel vriendelijk! Kortom, ik kom al jaren en zal dat zeker nog jaren blijven doen!

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Ringallee 104

6891 BG Rozendaal

Over Vakgarage Jelsma

Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar

Over Vakgarage Nederland