alles is snel geregeld en volgens afspraak
Snel weer op weg na lekke band.
Altijd weer prettig om zaken te doen met garage Jelsma. Je wordt snel en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een auto, daarnaast is de service in de werkplaats goed en krijg je professioneel advies over reparaties.
Prettige mensen met een klantgerichte instelling.
Echt een vakgarage. Jelsma is deskundig, geduldig en ondanks de gekke tijd waarin we leven steeds bereid vlot prblemen te verhelpen.
Zeer netjes geholpen. Mooie wagen gekocht en we kregen zelfs nog een lekker flesje dr bij.
Prettig in communicatie, professioneel in service.
Bijzonder prettig om te ervaren dat je vooraf wordt geïnformeerd bij een onderhoudsbeurt wat d monteur gevonden heeft vooraf aan het daadwerkelijk doorvoeren van de beurt. Je hebt dan nog de mogelijkheid aan te geven wat wel/niet van de standaardhandelingen doorgevoerd mogen worden. DUS VOORAF HELDER WAT ER GEDAAN WORDT EN WAT DAN DE KOSTEN ZIJN! Zo tref je geen verrassingen aan bij het ophalen van de auto na een onderhoudsbeurt.
Zeer fijn geholpen deskundig advies
reparatie prima uitgevoerd, gebeld voor overleg over de kosten. Fijn!
Goed, behulpzaam en snel geholpen bij een kleine reparatie.
Fijn geholpen en gewoon prettig
vlot en goed geholpen
Vakkundig
Problemen worden snel en correct opgelost.
Prima.
Al vele jaren mijn vaste garage
Auto gekocht en ook er na is de deur nog open
Al ruim 18 jaar een tevreden client.
De garage heeft mijn auto opgehaald op mijn werk, omdat het mij niet lukte om tijdens werktijden de auto te brengen. En uiteraard kreeg ik weer een leenauto. Tevoren had de garage al uitgezocht wat de kosten waren en daar ben ik over geïnformeerd. Ik ben zeer tevreden.
Er word goed met je meegedacht en gecommuniceerd. het personeel is erg vriendelijk.
Wederom top service voor een zeer nette prijs!!
Staan snel voor je klaar om hun diensten te leveren.
Al jaren klant, zijn tevreden.
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar