Keurig geholpen. Ben nieuwe klant. Correcte bejegening. En duidelijke uitleg over de nota.
Service en kwaliteit zeer goed. Men staat altijd klaar voor vragen e.d.
Online afspraak gemaakt en snel geholpen. Konden erop wachten.
Kom hier al jaren, denken met mij mee en zijn eerlijk
en goede koffie bij het wachten op de bandenwissel ;-)
wij komen nu z'n 7 jaar bij Jelsma, prima adres voor de service en aankoop.
Opslag winter en zomerbanden 2x per jaar wisselen zeer tevreden over deze banden service
Zoals altijd prima geholpen en auto weer winterklaar gemaakt. Ook nooit een probleem wanneer je onverwacht komt aanwaaien met kapotte lamp, leeg batterijtje van sleutel of iets dergelijks. Iedereen even vriendelijk en servicegericht. Fijn!
Heb hier al vaker een auto gekocht en echt een topservice. Problemen na de aankoop? Even bellen en zonder problemen wordt het opgepakt Zeer vriendelijk personeel Zeker een garage waar wij zeer tevreden over zijn!
Hele goede service.
Fijne communicatie, snelle levering!
Afspraken komen ze na tegen betaalbare prijzen
Wij worden altijd met grote tevredenheid geholpen en geadviseerd in het onderhoud van onze auto’s.
Ik ben snel en goed geholpen! Erg fijn
Snel afspraak voor reparatie kunnen maken, en die werd vervolgens geheel volgens afspraak uitgevoerd, voor een keurige prijs.
Klantvriendelijk en kan snel terecht. Ook goede uitleg bij vragen
Naast de heldere afspraken en enthousiasme hanteert men hier echt klantenservice!!! Duidelijke uitleg reële factuur met een lekker kopje koffie!!! Wat elders zeldzaam is, is bij garage Jelsma de standaard!
Snelle en vakkundige afhandeling
Super service en communicatie. Staan klaar voor je vragen en denken mee naar je wensen.
Vriendelijk, goede service!
Alle afspraken tijdens aankoop en ook latere bezoeken meer dan 100% nagekomen. Plezierig en geeft een erg betrouwbaar gevoel.
Prettige garage met goed advies en uitstekende reparaties & APK keuringen.
Klantvriendelijk
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar