Ik hikte al jaren tegen de reparatie van de airco aan. Met het vertrouwen wat ik de afgelopen 2 jaar heb opgedaan als nieuwe klant bij Jelsma durfde ik nu ook deze klus door hen te laten klaren. Ik ben snel geholpen tegen kosten die te overzien zijn. Laat de zomer maar komen !
Al 19 jaar naar tevredenheid klant bij garage Jelsma. Auto weer gebracht voor jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK. Goed overleg over te verrichten werkzaamheden, gratis leenauto en zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Bij het ophalen van de auto nog een leuke bluetooth speaker gekregen. Wat mij betreft is dit een topgarage, zeker aan te bevelen.
Voor APK en onderhoud! Goed geregeld, wachten was op een onderdeeltje....maar goed op de hoogte gehouden en resultaat weer prima! Dank!
Zeer goede service!
Ik kon meteen terecht en werd snel en goed geholpen.
Goede Vakgarage, goede service, nette occasions op voorraad.
Prima gwholpen
Als je dan toch wachten moet staat de koffie klaar bij garage Jelsma en er is altijd tijd voor een praatje!
Onze ervaring met Jelsma is al jaren goed. Ze zijn deskundig,vriendelijk en meedenkend. Ook is er altijd een gratis leenauto tot onze beschikking.
Snelle vriendelijk, vakkundige en goede service.
Heldere communicatie over te verwachten kosten en niks zonder overleg. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Erg prettig!
De winterbanden zijn weer omgewisseld voor zomerbanden. De afspraak kon verrassend snel worden gemaakt: binnen een week. De wissel gebeurde keurig op de afgesproken tijd. Ik kon er op wachten; onder het genot van een kopje koffie, lezend in een rustige hoek van de showroom. Kortom: dik tevreden!
Auto hier 3 jaar geleden gekocht en rijd nog steeds met standaard onderhoud. Een kleine beurt en een APK en hij kan er weer een jaartje tegenaan!
Goede garage met vakkundige mensen
Helpen snel Helpen goed Vriendelijke ontvangst
Iets duurder dan sommige anderen maar daar tegenover staat duidelijke taal, klantvriendelijkheid en redelijke service.
een andere Auto gekocht alles is netjes geregeld hoop nog vaker een auto te kopen bij jelsma
Ik ben op een heel prettige en vakkundige wijze te woord gestaan.
Geweldige garage. Auto zoals omschreven. Prijs Na akkoord ook nog netjes thuisbezorgd en dat na 1 dag. Daar kom ik de volgende keer zeker weer naartoe
We zijn prettig geholpen door team Jelsma bij de aanschaf van een occasion. Ook de aftersales was naar behoren.
Helder in communicatie, komen afspraken na, houden tijdens proces contact en informeren Erg prettig
We konden direct terecht met een kapotte koplamp en dit kon snel even tussendoor. Erg fijn.
Buitengewoon behulpzame en klantgerichte service
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal
Vakgarage Jelsma is sinds 1950 een begrip in de regio. Wij gaan voor kwaliteit, goede service, zijn betrouwbaar en transparant. Altijd 60 mooie Bovag occasions op voorraad en onze full service werkplaats staat altijd voor u klaar! 24/7 Pechhulp service | Gratis vervangend vervoer | Betaalbaar