Betrouwbaar
Zeee betrouwbaar en kundige mensen
10 April 2023
Inge
Houten
Prima service. We worden altijd snel en vakkundig geholpen!
Aankoop onderdelen en/of accessoires
3 April 2023
Wil
Houten
Top garage, goede en eerlijke service
6 March 2023
Willie
Hoorn
Natuurlijk verkeert mijn camperbus in goede staat, maar de monteur die hem onder handen neemt maakt er steeds weer iets mooi van. De laatste keer was mijn bus zelfs gewassen. Dank nog daarvoor
13 February 2023
Hans van Tent
Houten
Staan altijd klaar voor ons bedrijf, ook met vervangend vervoer en dat is best lastig als je in busjes rijd.
3 January 2023
Link
Houten
Z kwamen voor een andere auto aan huis langs en toen keken ze ook nog even wat er mogelijk aan de hand was met mijn auto.
Andere reden
1 January 2023
Tinie
Prima sevice
14 November 2022
Ruud
Baarn
Altijd goede service, klantgericht. Komen de auto thuis ophalen als nodig is.
1 October 2022
Hugo Berg
Houten
weten oplosingen te geven voor ingewikkelde zaken. (Mijn hele computer moest worden gereset) Deskundige job gedaan, auto rijdt weer zoals een Mazda behoort te rijden
13 September 2022
Pieter
Houten
Al jaren mijn vaste autgarage. Ik kan altijd terecht. Ze denken mee bij grote kosten. Dik tevreden.
29 November 2021
Marian Schoneveld
Prima ervaring
18 October 2021
Frans Geurtsen
Houten
Top verkoper en goede informatie gekregen fijn bedrijf
15 October 2021
Spanhaak
Gramsbergen
Zie boven!
25 August 2021
Ab
Odijk
Ik had schade aan de auto en kreeg van de garage verschillende opties ter reparatie. In opdracht van mijn verzekeraar moest de auto echter naar een schadeherstelbedrijf, dit was geen enkel probleem. later had ik een last van herrie bij hogere snelheden. In eerste instantie dachten we aan de uitlaat. Er bleek ook een pakking los te zitten. na reparatie bleef de herrie. Na een rondje rijden was de conclusie een versleten wiellager. Deze is vervangen en ik rij weer heerlijk rustig.
19 August 2021
S. Hoogland
Houten
Deze keer moest er gekeken worden naar de airco die niet meer functioneerde. Ondanks de drukte kon ik er toch al snel terecht voor een afspraak. Installatie is nagekeken en koudemiddel bijgevuld. En het werkt weer naar behoren.
12 July 2021
Arie
Houten
Altijd persoonlijke service en een glimlach.
28 June 2021
Marian
Amersfoort
Schade herstel en APK/beurt in één keeren prima vervangend vervoer.
26 April 2021
Jan-Peter
Houten
Je kunt altijd terecht en ze zien geen problemen maar oplossingen
19 April 2021
Paul
Houten
Ik ben jarenlang een zeer tevreden klant geweest bij Garage Van Vulpen te Houten. Ik werd altijd goed geholpen. Er wordt met je mee gedacht. Er is ook tijd voor een persoonlijk gesprek. Nu ik in Drenthe woon is het helaas wat lastiger geworden. Maar ik kijk met plezier terug op het jarenlange, goede contact. Bedankt daarvoor.
16 February 2021
Peter van de Kamp
Valthe
Nu een jaar geleden een prachtige mercedes C 180 gekocht,25000 km verder nog steeds zeer tevreden. Bij aanschaf duidelijke adviezen gekregen. Ook eerlijke voorlichting en tips waar je echt wat aan hebt. Moest er wel een eind voor rijden maar is zeker de moeite waard.!
23 January 2021
Harry
Velserbroek
Mijn auto gekocht bij van vulpen auto’s Hij was heel vriendelijk Goede uitleg van de auto Ook eerlijk over wat nog moet gebeuren , Kortom een zaak wat ik zeker aanbeveel voor een mooie betrouwbare auto
10 January 2021
Daisy
Maastricht
Onze vorige auto was al in onderhoud bij Van Vulpen. Toen die aan vervanging toe was adviseerde Van Vulpen ons een Kia Venga die hij net had staan. We waren aanvankelijk sceptisch - de auto leek ons wat klein - maar na wat aandringen toch een proefrit gemaakt. We waren meteen om, het bleek een hele fijne auto die juist veel gevoel van ruimte geeft. We rijden er nu alweer 2 jaar met veel plezier in. Verder waarderen wij de persoonlijke benadering altijd erg; Arjan van Vulpen ként zijn klanten. De uitleg voor en na de reparatie is ook altijd heel duidelijk en die wordt vakkundig uitgevoerd.
19 October 2020
Hans van Ham
Houten
Voor een tweede auto bij garage van Vulpen beland. Begreep goed onze behoefte en bood ons een precies passende occasion aan die ons heel goed bevalt..
16 September 2020
Thijs
Doetinchem
Altijd goede service, betrouwbare garage.
5 September 2020
Anoniem
Noord-Holland
Met iedere mobiliteitsvraag denk Autovakmeester van Vulpen mee en zorgt voor een passende oplossing. echt Top!
Andere reden
17 August 2020