Uitermate tevreden: ik heb hier 2x een auto gekocht, 7 en 6 jaar oud. Beide auto\'s werden volgens afspraak en goed nagekeken afgeleverd. Ook nagekomen \'dingetjes\' werden volledig naar tevredenheid afgehandeld. Zelfs toen van auto 2 na 6 maanden de koppeling kapot ging, is hier een coulanceregeling voor afgesproken. Op de afleverbeurten wordt niet bezuinigd, er wordt niet \'gegokt\' dat het 3 maanden meegaat, maar bij twijfel gewoon vervangen. En niet onbelangrijk: eerlijke en fatsoenlijke inruilprijzen.
Graag wil ik terugkomen op mijn eerdere beoordeling, Dhr Volkert Terpstra heeft mij toegezegt, na een aantal tel. dat áls de auto wederom verkocht is, ik m\'n 500 euro terugkrijg, het is m\'n spaargeld dus ik hoop dat dat lukt, bedankt Volkert voor dit gebaar!! T.Scheepbouwer-Coopmans
erg vriendelijk met geld aannemen en slechte auto verkopen..toch reperatie kosten (motorisch) lopen op tot 1500 euro.heb dit bij mijn garage laten controleren, auto lekt aan alle kanten olie. auto moet terug en gaan dan kijken en moet nog zelf voor de kosten opdraaien.
flink genaait met slechte auto min 1000 euro reparatie kosten!!!!! en bedankt hey jongens
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Eeb seat gekocht waar we veel pech mee hebben gehad ingeruild voor een Ford Focus Airco bleek niet goed te werken hebben er een nieuwe in gekregen op een toch niet al te dure auto. Dus meer als Prima service! ook houden we de auto daar in onderhoud. En zijn van plan hem binnekirt weer in te ruilen voor een andere ook weer bij Terpstra. ook hebben we onze vrienden naar hun verwezen die ook daar hun auto hebben gekocht. Dus kortom een goed bedrijf!
onze ervaring met terpstra is ongekend, beloftes nakomen en meer super||||||||||||||
Autorijden moet vertouwd zijn?? aan de eisen voldoen. U hebt niet aan mijn eisen voldaan, helaas, je vertrouwd toch je garage, vooral als vrouw alleen, die geen verstand heeft van een carrosserie van een auto. maar helaas, erg teleurgesteld
Deskundig advies, meedenken met de klant en dat alles voor een redelijke prijs.
Klantvriendelijk, nog nooit eerder meegemaakt.Als het kan wordt je direct geholpen.
Auto gekocht en daar heel tevreden over. Bedrijf maakt meteen een betrouwbare indruk en dit is ook gebleken. Een positieve uitzondering te noemen in autoverkopend nederland!! Mijn volgende auto komt ook bij Terpstra weg.
Wij hebben in juli 2011 een Opel Corsa gekocht (€2.650) bij Vakgarage Terpstra. Vanaf het begin mankementen, auto wilde niet starten, olie lekkage en storingen. Nu voor de vierde keer in reperatie met de zelfde storingen. Het kost ons nu €400,- ex. om de auto te repareren en wij moesten het doen met de opmerking \"SOMS ZIT HET MEE EN SOMS ZIT HET TEGEN\". De garage viel inderdaad ontzetten tegen! Ze wilden de auto wel terug kopen voor €1.500,- (aanschaf €2.650,- en 4 maanden ingereden)
problemen met de auto ze hebben het gelijk opgelost klasse!
Goede ervaring met eigenar en bedrijf
ik heb afgelopen zaterdag een Renault Clio gekocht,het duurde wel even voor ik hem op kon halen,ik was wat ongeduldig,maar ik heb gewoon vertrouwen in deze garage,alles ziet er netjes uit daar en de auto werd netjes afgeleverd,was niks op aan te merken.