Zie boven
Gewoon goed
Is zoals altijd heel fijn en vriendelijk.
Wij worden altijd zeer vriendelijk geholpen door de dames van de receptie . Deskundigheid vind ik lastig te beoordelen maar aangezien wij tussentijds nooit problemen hebben neem ik aan dat het met de deskundigheid wel goed zit.
luisteren goed, deskundige analyse, vriendelijke ontvangst en afscheid, vlotte afhandeling, persoonlijk contact
ik heb al enige jaren ervaring met Braat garage op onderhoud enz. van mijn vorige auto. die vond ik zeer goed en je wordt klant vriendelijk ontvangen.
Tot nu toe alleen maar profijt gehad van mijn auto en de service. Er zat geen onderhoudsboekje bij de auto. Deze is alsnog na geleverd. Erg prettig. Ook is Erick goed te bereiken via de app voor vragen. Hopelijk blijft dit zo, dan heb ik er niks op aan te merken! Erg blij met mijn auto!
Altijd vriendelijk en meedenkend, en altijd overleggen als nodig is. Een zeer betrouwbare garage waar de klant nog koning is.
Snappen heel goed dat niet iedereen een dikke beurs hebben!
Ik ben zoals gewoonlijk weer netjes geholpen.
goede adviezen en klantvriendelijk
Ik heb zelf recent een Mini Countryman gekocht bij dit bedrijf. Eigenlijk vanaf het eerste contact tot aan de koop van de auto ben ik zeer vriendelijk en goed geholpen. Geen gladde praatjes of moeilijke (oneerlijke) onderhandelingen. Ik raad iedereen aan om hier zaken te doen.
sympathiek familiebedrijf waar je op een zeer relaxte manier wordt geholpen. hanteren scherpe verkoopprijzen en geven goede inruilprijzen. rijden de gekochte wagen nu enkele weken en zijn zeer tevreden.
Goed geholpen, vriendelijk, denken met je mee, goede service.
Weer fantastisch geholpen
Prima service en vakbekwaam
Vakkundig geholpen met vriendelijke ontvangst.
Garage Braat levert een prettige service waarbij ik altijd snel geholpen wordt. Een leenauto is ook altijd beschikbaar.
Goede uitleg over de occasion en na een proefrit gemaakt te hebben 2 KLEINE probleempjes netjes opgelost. Super service tot nu toe!!!
Deskundig gerepareerd
Zoals altijd: volkomen tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met garage braat
Heb jarenlange ervaring met deze autogarage, werken correct, vriendelijk, behulpzaam en denken mee met alles waar een garage aan moet voldoen. Kortom een aanrader bij aankoop auto
Raadhuisstraat 11
5161 BD Sprang-capelle