Super vriendelijk, goede service.
Altijd goede service.vriendelijk en deskundig personeel
Fijn om te weten dat je niet pas bij het ophalen van je auto geconfronteerd wordt met hoge kosten of andere verrassingen, alles wordt vooraf besproken. Neemt overigens niet weg dat de rekening toch altijd weer hoger is dan ik vooraf denk, maar dat is nou eenmaal zo als je een auto hebt... Goede communicatie met de klant!
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Zoals ik gewend ben bij Braat was het probleem snel en vakkundig opgelost.
Zoals altijd: zeer tevreden
Word altijd eerlijk en netjes geholpen .
Netjes en eerlijk geholpen
Ik ben al ruim 20 jaar klant en dat moet eigenlijk al genoeg zeggen. Auto Braat is heel klantvriendelijk en denk ook altijd mee over eventuele alternatieven.
Wordt altijd goed geholpen, wordt naar je geluisterd en goed advies gegeven.
Prima geholpen en snel.
Goede snelle service, erg klantvriendelijk!
Mijn ervaring is dat de afspraken en het onderhoud nagekomen worden.
Betrouwbaar Eerlijk Ze weten wat je zoekt en bij je past
Zeer goed, ze hebben me goed geholpen toen mijn auto me in de steek liet. Ze gaven me een eerlijk advies dat de reparatie niet meer rendabel was gezien de leeftijd van mijn auto en dat ik er rustig over na moest denken om de auto te vervangen. In de tussentijd kreeg ik een leen auto van hun mee. Door deze goede service heb ik besloten om mijn nieuwe auto bij hun te kopen. Nog steeds heel tevreden. Anton vriend
Zeer goede service en hele vriendelijke mensen
Ik kreeg een melding over de koelvloeistof. Ik werd meteen geholpen, zonder eerst een afspraak te hoeven maken.
Fijne garage Vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit
Nette en correcte afhandeling van de APK keuring en onderhoudsbeurt
Goede service, word altijd goed geholpen
Braat auto’s heeft een zeer goede service! Ze denken met je mee en je wordt altijd goed geïnformeerd zodat je precies weet waar je aan toe bent. Personeel altijd even vriendelijk en behulpzaam!! Mijn auto is altijd prima in orde!
Ik was weer tevreden over de keuring en Onderhoudswerkzaamheden beurt
je voelt je in veilige handen
Raadhuisstraat 11
5161 BD Sprang-capelle