Zeer goed geholpen. Vooral Patricia hield me goed op de hoogte tijdens de keuring.
Ben al jaren een tevreden trouwe klant bij dit familiebedrijf en met welke vraag of welk probleem je ook komt, klein of groot, word altijd een snelle en goede oplossing geboden Ook het onderhoud en eventuele reparaties worden altijd vakkundig en netjes voor een duidelijke, eerlijke prijs gedaan !
Ben al heel lang een tevreden klant
Ik kom er al jaren en altijd goed geholpen zeer vriendelijk.
goed geholpen
Snel geholpen en zeer vriendelijk. Duidelijk wat er gedaan is.
Keurig net de afspraak nagekomen.
goed gemaakt
Ik ben zeer goed geholpen, goede service en klantvriendelijk
Alles is goed geregeld. Prima kwaliteit
Ik wordt goed geholpen, ben zeer tevreden.
Meedenkend en optimistisch, vriendelijke medewerkers
Snelle service, eerlijke antwoorden
zeer vriendelijke mensen en prima service
Zoals altijd: prima!
Alles is goed geregeld bij Braat
alleen online afsluiten van de pech-hulp verzekering. elkaar vertrouwen is de basis
Betrouwbaar en deskundig.
Snelle service, goede kwaliteit, vriendelijke mensen
Snel en vakkundig onderhoud
Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam.
De auto de ik had gevonden op internet zag er goed uit en exact volgens de omschrijving. Veel ruimte voor onderhandeling was er niet maar betrouwbaarheid dmv een jaar garantie was bespreekbaar. De showroom, garage en behorende tankstations zag er goed uit en ze zitten daar ook al jaren. Het straalde betrouwbaarheid uit. De auto is keurig afgeleverd met nieuwe geluidsboxen en nieuwe keuring.
Alles goed en netjes geregeld.
Héél prettig geholpen, en binnen een half uur auto gekocht.
Vriendelijke verkopers... laten je de vrijheid,zijn niet opdringerig......vriendelijk balie personeel. Tot op heden een fijn bedrijf.
Raadhuisstraat 11
5161 BD Sprang-capelle