Prima geholpen aan een prima auto
Hier ook
Prima werk geleverd.
Reageren snel. Ruime keuze
Ik kom al jaren bij braat. Altijd goede service. Altijd vriendelijk geholpen.
Heel fijn geïnformeerd over de bakfietsen, proefritjes gemaakt. Snelle levering inclusief hele mooie bestickering op de bakfiets! Heel blij mee!!
Al jaren tevreden klant
We zijn sinds 2017 klant bij Braat, Sprang Capelle. Eerste contact beviel goed. Sindsdien dus klant. Medewerkers staan je vriendelijk te woord, en nemen de moeite om dingen uit te zoeken en houden me goed op de hoogte. Bij vervanging van onderdelen wordt advies gegeven en vooraf prijsopgave. Wij vinden het ook heel prettig dat we tijdig een mail krijgen voor aankomende apk tijdstip en beurten. Inmiddels heeft Braat al onze auto's in onderhoud. Van oldtimers tot de jongste autoi die met bemiddeling van Braat is aangeschaft.
Makkelijk om een afspraak te maken. Inschatten van de tijd is correct. De rekening wordt samen met je doorgenomen. Vervangauto is handig. Vriendelijk personeel.
goede service en vriendelijk goede uitleg
Goed en tevreden
Vriendelijk en kundig
Fijne garage,die ook kijkt naar de kleine beurs
snel en op tijd geholpen
Zeer vriendelijk en prima service
Wordt altijd goed geholpen
Jarenlang vertrouwd adres. Kundige vaklieden . Persoonlijk en betrouwbaar
Hele fijne en veilige km gereden met mijn prachtige auto. Topservice en kwaliteit. Dat vindt je bij Braat!
goede service
Super netjes geholpen. Onze auto is goed gemaakt.
Vakkundig en klantvriendelijk
Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en goed geholpen met de aankoop van nieuwe auto.
Niet alleen op autogebied maar ook machines